Коледа ще бъде ветровита и с превалявания от дъжд. Ще

...
Коледа ще бъде ветровита и с превалявания от дъжд. Ще
Коментари Харесай

Посрещаме Коледа със силен вятър, на Нова година ще е облачно


Коледа ще бъде ветровита и с валежи от дъжд. Ще духа мощен стремителен вятър от запад-северозапад, който ще намали на всички места температурите с десетина градуса, съобщи БГНЕС. Навръх Рождество ще духа мощен вятър, който до вечерта ще стартира да отслабва. Обявен е жълт код за 5 области в Северозападна България поради мощния вятър.

Дневните температури ще паднат с към 10 градуса и ще бъдат сред 0 и 3 градуса. На втория ден на Коледа - 26 декември основна смяна на времето не се чака. Ще бъде студено, с дневни температури сред 0 и 5 градуса, а утринните ще бъдат няколко градуса под нулата.

На Стефанов ден още веднъж ще бъде студено, с раздрана облачност, превалявания не се чакат. В петък – 28 декември ще има още веднъж раздрана облачност, оптималните температури ще бъдат сред 5 и 8 градуса.

В събота ще се заоблачи, температурите едва ще се намалят. На места се чакат слаби валежи. В неделя ще бъде най-вече облачно, с дневни температури сред 1 и 6 градуса и валежи тук-там от дъжд и сняг. В последния ден на 2018 година денем ще бъде най-вече облачно, превалявания не се чакат, дневните температури ще бъдат сред 1 и 6 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР