Коледа е време да споделим моменти с най-близките си. Дни,

...
Коледа е време да споделим моменти с най-близките си. Дни,
Коментари Харесай

Вижте как родните звезди прекараха коледните празници

Коледа е време да споделим моменти с най-близките си. Дни, изпълнени с уют, топлота, вкусни трапези и фамилни моменти. Вижте в галерията ни по какъв начин родните звезди прекараха коледните празници. 

Фолкпевицата Галена показа фрагменти от коледна фотосесия със фамилията си. Тя и брачният партньор й Галин театралничат дружно с двете си деца, Стефан и Александър, облечени в идентичен цвят облекла.

Актрисата Йоана Темелкова разгласява занимателни фрагменти от фамилната им фотосесия за Коледа и разгласи, че " клишето с коледните фотосесии се оказа доста занимателно ".

Тя театралничи с мъжа си Мартин и 6-годишния им наследник Филип, както и с домашните им любимци - две кучета и една котка. 

Александър Кадиев прекара празниците в компанията на дъщеричката си Катерина. Той показа умилително видео, на което прегръща щерка си. 

Певецът Миро и брачната половинка му Елица разгласиха кадър от коледната софра. Двамата са с коледни пижами и са седнали на дивана. 

Симона Загорова показа фрагменти край коледната елха с щерка си Галина. 

Плеймейтката Джулиана Гани е прекарала Коледа с новия си обичан, с който чакат дете. Гани показа фотоси и на сина си Давид, който държи коледния си подарък. 

Фолкпевецът Фики и фамилията му също са си създали коледна фотосесия. Стораро театралничи със брачната половинка си Гюлджан и двете им деца - Тони и Еслем. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР