Коледа е празник на сбъднати желания! Той носи топлината на

...
Коледа е празник на сбъднати желания! Той носи топлината на
Коментари Харесай

Дядо Коледа в Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще”

Коледа е празник на сбъднати стремежи! Той носи топлината на възприятието, че си специфичен и обичан!

Специални и обичани се почувстваха децата в Център за социална поддръжка „ По-добро бъдеще ” към Фондация „ Владиславово ” на проведеното от екипа на центъра коледното празненство.

С доста предпочитание и усърдие децата помогнаха за украсата на центъра – създадоха гирлянди и рисунки. Децата пожелаха сами да изработят коледните предложения за своите родители.

И както е редно за всяко коледно празненство, Дядо Коледа дойде с огромен чувал с дарове и лакомства! Децата показаха празничната си стратегия с наученото досега, включваща музика, песни, радостна ръченица и други изненади.

Коледна елха! Грейнали детски личица! Изпълнена с неспокойствие зала, усмихнати родители, нетърпеливи да се изявят на сцената гении, вълшебни коледни звуци и магично чувство, че следва нещо красиво!Такава беше атмосферата минути преди началото на коледното празненство на Центъра.

И тази година като по традиция всички наши надарени деца сподели, че българските обичаи, свързани с един от най- светлите празници Коледа са живи. С доста възторг и усмивки децата се подготвяха за своята изява.

И както е редно на празника имаше скъпи посетители от Община Варна, „ Отдел протекция на детето ” към Дирекция „ Социално подкрепяне ” гр. Варна, „ Общностен център за деца и фамилии – Варна ”, Център за социална поддръжка „ Бъдеще за децата на Аспарухово ”, родители и другари.

Обичаи от цялата земя са основали света на дядо Коледа – неостаряващият, безконечният, безсмъртният белобрад дъртак, който раздава дарове в Коледната нощ и след това изтощен се прибира в дома си в Лапландия.

И по този начин ще е до момента в който ни има нас и до момента в който пораснат децата ни, техните деца и техните деца, и по този начин до края на света. Защото легендата за дядо Коледа постоянно ще живее в нашия свят, с цел да прави празника по-добър, по-загадъчен и още по-вълшебен!

Пожелаваме на всички красива и същинска Коледа! Посрещнете празника с доста топлота в сърцето, въодушевление и усмивки!/fvladislavovo.org
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР