Колби Ковингтън не се страхува от заплахите, които му отправя

...
Колби Ковингтън не се страхува от заплахите, които му отправя
Коментари Харесай

Напрежението между Ковингтън и Порие се покачва

Колби Ковингтън не се опасява от заканите, които му насочва неговия съотборник Дъстин Порие. В последните седмици връзките на двамата бойци се обтегнаха, без значение че упражняват дружно в American Top Team.

Преди дуела на Порие против Хабиб Нурмагомедов, Ковингтън взе участие в рекламен клип на компания за залози, обявявайки, че Хабиб ще победи, тъй като по време на лагер Порие бил събарян даже от новаци в залата. Прогнозата на Ковингтън се сбъдна и Порие бе надвит от Нурмагомедов в Абу Даби.

Ковингтън не пропусна да се подиграе със сълзите, които Порие проля след загубата в осмоъгълника и това вбеси Порие, който се закани, че ще отмъсти в залата. Колби, от своя страна, призна, че не се опасява от сходна борба и е подготвен да се изправи против своя сътрудник.

"Защо Дъстин е толкоз сърдит? Не мога ли да имам мнение? Избрах Хабиб да победи и това е мое мнение. Това бе истината и Порие се ядоса. Нямаше по какъв начин да отчайвам хората, усилих банковите им сметки с прогнозата си. Все отново има независимост на словото. Нека се ядосва ", сподели Ковингтън.

"Аз не се ядоса,х когато той предвижда, че Роби Лоулър ще ме победи. Не, тази прогноза не ме нарани, тъй като влязох в клетката и опровергах тази кучка. Аз съм в American Top Team всеки ден и той знае къде да ме откри. Нещата няма да свършат добре за него, в случай че реши да се прави на твърд. "

Ковингтън не пропусна да напомни, че няма желание да печели другари в спорта.
"Всичко това е бизнес и не съм задължен да се сприятелявам с хората в залата. Нека си тренира в едната част, а аз ще си упражнявам в другата ", приключи боецът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР