Кола пропадна в яма на улицата и не успя да

...
Кола пропадна в яма на улицата и не успя да
Коментари Харесай

Кола пропадна в кратер след ремонт в центъра на Велико Търново

Кола пропадна в яма на улицата и не съумя да помръдне. Случаят е от Велико Търново, в лицето на остарялата столица - Стария град. Кадри от случая бяха изпратени от фенове в рубриката „ Моята новина”. След ВиК-ремонт, отворил се кратер погълна автомобила. Ремонтът на автомобила, става известно, ще е за сметка на пострадалия. Напрежението измежду жителите там ескалира. Случаят е от преди два дни, а в сряда дупката към този момент е запълнена.

„ Течът беше от преди седмица. Неколкократно със съседи подавахме сигнали да бъде отхвърлен, само че едвам когато колата ни пропадна, бяха взети някакви ограничения. Инфраструктурният проблем е от години и се задълбочава. Не се взимат никакви съответни мерки”, описа собственичката на пропадналия автомобил Соня Петрова.

На място идва полиция, която сформира констативен протокол. Съпругът на Соня, който кара автомобила, не е отговорен за случая, само че ще би трябвало да поеме самичък ремонта, защото застраховката „ Гражданска отговорност” не покрива сходен тип вреди.

Жители на тази част от квартала споделиха пред NOVA, че с изключение на с пътната инфраструктура, имат проблем и със сметоизвозването, както и със снегопочистването през зимата. Дори таксита отхвърлят да идат до техните адреси. Линейките доближават, само че мъчно.

От Община Велико Търново обявиха, че има планове, които би трябвало да стартират до няколко месеца, в случай че няма обжалване на фирмите-изпълнители.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР