Кока-Кола стартира безплатна дигитална академия, с която цели да повиши

...
Кока-Кола стартира безплатна дигитална академия, с която цели да повиши
Коментари Харесай

Кока-Кола с безплатна дигитална академия в SoftUni Digital

Кока-Кола започва безвъзмездна цифрова академия, с която цели да увеличи уменията и да разшири обсега от пълномощия на млади експерти в региона на маркетинга и връзките. Дигиталната академия, която се осъществя взаимно със SoftUni Digital, ще разкрие тънкостите в основаването и реализирането на тактиките зад най-популярните безалкохолни питиета в международен мащаб. Експерти от Системата на Кока-Кола в България ще споделят какви са главните правила и трендовете в областта на маркетинга и връзките, по какъв начин методът към представянето на портфолиото на пазара се трансформира и приспособява в динамична среда и кои са методите за сполучливо постигане до потребителите, създаване на имидж и социално-отговорни стратегии.

Инициативата, която е част от програмата на Кока-Кола #YouthEmpowered за подкрепяне на кариерното развиване на младежите, съответствува с 55-ата годишна на Кока-Кола в България. Водена от отдадеността си на тази идея, Системата на Кока-Кола в България, взема решение да означи годишнината, като даде на младежите в страната опцията да се образоват и черпят познания непосредствено от водещи експерти, които работят за едни от най-разпознаваемите марки в целия свят. За последните 4 години от стартирането на #YouthEmpowered у нас, над 200 експерти (136, от които – чиновници от системата) са отделили повече от 3200 часа, с цел да обучат 7750 младежи в цялата страна.

Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital е естествено продължение на напъните на компанията в поддръжка на образованието на младежите в страната, които бяха осъществени напълно под формата на онлайн сесии от месец март, заради обстановката с COVID-19. Академията ще започва през ноември и ще продължи 5 седмици с 10 лектори от разнообразни отдели, а записването става тук: https://digital.softuni.bg/trainings/3353/coca-cola-digital-academy-november-2020.

Сред тематиките, които специалистите от Кока-Кола ще показват в цифровата академия, са ръководство на марки, онлайн търговия, портфолио мениджмънт, корпоративни връзки, корпоративна обществена отговорност и други Курсовете са изцяло безвъзмездни и са подобаващи за студенти в финален стадий на образование, приключили студенти, както и начинаещи експерти в областта на ръководството на марки, маркетинг и връзки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР