Кока-кола срещу охлюви, листни въшки и мравки в градината! В

...
Кока-кола срещу охлюви, листни въшки и мравки в градината! В
Коментари Харесай

Необичайни употреби на кока-колата в градината

Кока-кола против охлюви, листни въшки и мравки в градината!

В интернет има доста видеоклипове за кока-колата, където тя се употребява за други цели. Например, за разчистване на тигани, премахване на запушвания или за мариноване на пиле. Но малко хора знаят, че кока-колата е превъзходен асистент в градината. Влияе на бързия напредък на растенията, а също по този начин избавя растенията от вредители. Кока-колата поддържа градината.

Защита от вредители
За да се оправим с листните въшки, най-често използваме химикали, които въздействат отрицателно на качеството на нашите зеленчуци и плодове. Кока-колата не е потребна за хората, само че е потребна за растенията и най-важното е, че не вреди.

За да се отървете от листните въшки, първо би трябвало да отделите всички газове от кока-колата. След това прибавете към 2 супени лъжици течен сапун. Напръскайте листните въшки (можете да напръскате непосредствено върху самите листни въшки). Третирайте два пъти седмично.

За ухапвания от инсекти
По време на работа в градината, постоянно се случва да ни ухапят комари. Направете си капан против комари.

За клопката ще ви трябват:
бутилка (може да е от кока-кола)
кока-кола
захар
квас

Отрежете горната част на бутилката и я сложете с главата надолу във втората част на бутилката. Сложете малко количество кока-кола, захар и суха квас. Захарта и маята притеглят вредителите от огромно разстояние. Няколко такива клопката могат да бъдат направени и разпределени в градината. Докато работите в градината, комари, мушици и други вредители няма да ви тормозят.

Вижте още: Тинктура от целина за здрав черен дроб

Кока-кола против охлюви
Кока-колата съдържа фосфорна киселина, която има гибелен резултат върху охлювите и мравките, а нейната сладка миризма ги притегля като магнит. Трябва да поставите купички по периметъра на градината и кока-колата ще направи всичко сама.

Кока-колата ще отстрани мъха от плочките, ще се оправи с мръсните мебели и даже ще усъвършенства структурата на почвата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР