Кожата ни е много деликатна и това я прави изключително

...
Кожата ни е много деликатна и това я прави изключително
Коментари Харесай

Направете това три поредни нощи и ще се избавите от петната и тъмните кръгове под очите

Кожата ни е доста деликатна и това я прави извънредно податлива на всички външни фактори, които лека-полека и нанасят непоправими вреди. Има доста естествени средства, които са в положение да ни оказват помощ да се борим с тъмните петна, сенките под очите и първите признаци на остаряване. Сред тях е и тази вълшебна рецепта с картофи, пише  jenata.blitz.bg

Предлагаме ви 3 метода за лекуване. Изберете си един и го прилагайте 3 следващи вечери. Резултатът след процедурите ще ви изуми! 

Лимонов сок с картофи

Трябва единствено да настържете картофа и да прибавите към него сок от лимон. След това нанасяте на лицето като маска и я оставяте да работи през цялата нощ. 

Нарязан картоф

Кожата старее с годините, само че има случаи, в които се следи прибързано стареене. То може да е провокирано от нездравословното въздействие на слънцето, от напрежението или от неприятната грижа за кожата.

За благополучие, всичко, което ви е нужно, е да покриете лицето си с нарязан картоф. Изчакайте го да изсъхне, след което измийте добре с вода. Процедурите би трябвало да продължат 3 седмици или 1 месец. Всичко зависи от позитивната еволюция на кожата. 

Картоф, ябълков оцет и краставица

Петната по кожата стават все по-разпространени. Може да се преборите с тях с тази специфична рецепта. Настържете краставица и картоф. Прибавете към тях лъжица ябълков оцет. Нанесете маската на лицето си и я оставете да работи 30 минути. След това измийте лицето си с вода. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР