Които заради пожар в Концертна дирекциязагубиха години от стажа си.

...
Които заради пожар в Концертна дирекциязагубиха години от стажа си.
Коментари Харесай

Кой Като Него! Ето Как Брат Аргиров Се Уреди С Колосална Пенсия От 12 Бона! Живее В Същински Палат!

Които поради пожар в „ Концертна дирекция ”загубиха години от стажа си. Който не могат да потвърдят и се устоят със жълти стотинки.

Светослва обаче изцяло справедливо поучава високата си пенсия защото през целия си живот не е спирал да работи. Даже сега е диригент на църковен хор. А когато е свободен свири по клубовете с рок тайфа и добавя фамилния бюджет.

Светльо постоянно е признавал, че в Норвегия поради високия стандарт хонорарите са галактически спрямо тези в България. Той обаче постоянно си идва в родината с цел да се види с брат си като не пропуща опция да се връща.

Неговата половинка е норвежка. Тя била финансов консултант в банкова институция, само че след това станала учителка на деца с 4 хиляди евро заплата. Двойката поддържа разточителен метод на живот като не се лишава от нищо.

Имението, на което са притежатели е с първокласна къща и два декара двор и с прелестна панорама към остров Вега. Градчето, в което живеят е малко с 15 хиляди поданици. Там били се открили и родителите на жена му.

Синът на брат Аргиров Кристофер, който се е дипломирал по логика на психиката също правел луди пари в Скандинавската страна, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР