Кои са шестте принципа за здраве и стойна фигура на

...
Кои са шестте принципа за здраве и стойна фигура на
Коментари Харесай

6 съвета за отслабване от д-р Марк Хайман

Кои са шестте правилото за здраве и стойна фигура на диетолога доктор Марк Хайман и за какво мазнините би трябвало да са наш другар, а не зложелател? 6 съвета за намаляване от доктор Марк Хайман

Д-р Марк Хайман е доктор, експерт по хранене и създател на книги за намаляване и положително здраве. Създател е на диета, която самият той назовава пеганска. Принципите му за здравословно хранене включват детайли от палео диетата и веганския метод на живот.

Става известен със препоръките си към хората да не заобикалят мазнините, а да се научат да разпознават потребните от нездравословните. Почитател е на храни като месо, риба, мед и отхвърля потреблението на бобови и зърнени просвета, на захар и всички модифицирани храни.

 

Вижте кои са 6-те правилото за здраве и красива фигура на доктор Марк Хайман.

 
1. Спрете захарта
Захарта има голямо отрицателно въздействие върху нашето тяло. Захарта подтиква производството на инсулин, а инсулинът кара тялото ни да съхранява повече. Тя се свързва и с нараснал риск от някои болести като рак, диабет и Алцхаймер. Захарта остава скрита и в модифицираните храни , като се счита, че посредством потреблението им тя сформира 10% от дневния ни банкет.

 без захар

 
2. Хапвайте повече фибри
Проучвания демонстрират, че малко на брой са тези, които одобряват задоволително фибри в всекидневието си. Човек има потребност от към 150 гр. фибри на ден. В обилие можете да ги откриете в зелените листни зеленчуци. Според доктор Хайман близо 3/4 от дневното ни меню би трябвало да е формирано от зеленчуци , с цел да осигурим на тялото по този начин нужните му фибри.

 
Вижте още:

 
3. Не подценявайте детоксикациите
като че ли е мръсна дума. Мнозина я свързват с отвратително недояждане, главоболие и липса на сила като следствия. Целта на е да пречистят организма ви. Според доктор Хайман детоксикиращите режими би трябвало да са направени от експерти, с цел да имат действителен резултат и да дават отговор на потребностите ви.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР