Кои са iuvo?Iuvo е финтех компания, основана през юли 2016.

...
Кои са iuvo?Iuvo е финтех компания, основана през юли 2016.
Коментари Харесай

Iuvo, или как да печелим от спестяванията си

Кои са iuvo?
Iuvo е финтех компания, учредена през юли 2016. Част е от Management Financial Group (MFG). Предоставя на потребителите си опция за спестяванията и генериране на въздържан приход. В Европа iuvo е измежду най-популярните и най-разпознаваеми P2P маркетплейс платформи за вложение в заеми. През 2022 iuvo показва на потребителите си пестелив артикул, който напълно промени траекторията на развиване на компанията и мощно способства за рекордните триумфи, реализирани през последната година.
Нови достижения
Едни от множеството оценки в историята на iuvo са " Финансова компания на 2020 " и " Финтех компания на 2023 " съгласно български медии. Дори след 7 години на пазара, компанията, съосновател на Българската финтех асоциация, продължава да усъвършенства личните си върхове.

Април 2023 е най-успешният месец в 7-годишната история на iuvo по отношение на нови добавени средства от вложители. Август 2023 е най-силният месец в 7-годишната история на iuvo откъм брутни привлечени нови средства, на второ място след април 2023 по чисти (привлечени средства минус тегления) привлечени нови средства и преди всичко по брутна и чиста обща сума на привлечените средства от нови вложители.
Алтернатива за спестяванията
Рекордните триумфи на iuvo през последната година значително се дължат на опция за спестяванията -, която компанията даде на потребителите си напролет на 2022 година. Само за година и половина вложенията посредством iuvoSAVE към този момент заемат близо 20% от портфейла на компанията.
Реклама
IuvoSAVE е елементарен за прилагане артикул, подобаващ за всеки, без значение от неговия опит и финансовите му знания. Потребителят генерира закрепена годишна рента с закрепен интервал единствено с няколко клика, без да лишава непотребни старания и време, тъй като времето е скъпо.

Спестявай и печели с iuvoSAVE и опциите в евро и левове:

5% годишна рента и 3 месеца период; 6% годишна рента и 6 месеца период; 7% годишна рента и 12 месеца интервал.

Предвидимостта на iuvoSAVE разрешава по-ефективно финансово обмисляне, тъй като потребителят знае тъкмо каква сума ще получи и тъкмо по кое време.
Реклама
Активирането на iuvoSAVE артикул се случва с налична за всеки сума и е също толкоз елементарно да се приключи предварително с опцията за бърза ликвидност. Потребителят има право да изтегли преди падеж сума от iuvoSAVE против дребна такса, без да е нужно да губи цялата насъбрана рента както при обичайни спестовни артикули.

По всяко време може да се добави спомагателна сума към към този момент задействан iuvoSAVE артикул, само че без да се трансформира крайната дата.

За облекчение и по-голяма успеваемост за спестяванията всеки iuvoSAVE артикул може да бъде надъхан да се възобнови автоматизирано и сумата на потребителя дружно с насъбраната през интервала рента да не престават да носят рентабилност и да оказват помощ на спестяванията да порастват.
Какво следва за iuvo?
Iuvo продължава да работи в посока правенето на услугите си по-достъпни за всеки. Продължава работата и по даването на по-широк набор от благоприятни условия за географска диверсификация на P2P пазара на компанията с някои от идните нови сътрудници.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР