Кои са големите постижения в демократичната история на България? Отговор

...
Кои са големите постижения в демократичната история на България? Отговор
Коментари Харесай

NOVA търси големите постижения на България след `89-а година

Кои са огромните достижения в демократичната история на България? Отговор на този въпрос ще търсят публицистите Лора Крумова и Драгомир Симеонов в специфичния формат на NOVA - „ Големите достижения “ . В последните два неделни дни на април от 16:30 часа водещите ще показват изобретения, награди и триумфи, които са популяризирали българите по света.

Десет забележителни момента след 1989-а година в разнообразни области са избрани след представително социологическо изследване на центъра за публични и политически проучвания „ Галъп интернешънъл “. Всеки един от тях ще има свои бранители в лицето на публични фигури с потвърден престиж и известност . Заедно с тях, водещите ще ни върнат към тези основни събития, които са провокирали удивление и са оставили дълготраен отпечатък в съзнанието ни. Зад националните достижения постоянно се крият доста персонални мемоари, страсти и ентусиазъм, с които следва да се срещнем.
 Лора Крумова и Драгомир Симеонов NOVA
Крайното решение кои ще бъдат трите най-големи достижения в историята на българската народна власт, ще дефинират феновете, тъй като те ще имат опция да гласоподават за своите любимци. Кои са събитията, развълнували най-вече българите и с какво се гордеем като нация, ще стане ясно на 28-и април.

Не пропускайте специфичния формат „ Големите достижения “ на 21-ви и 28-и април от 16:30 часа единствено по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР