Кои са датите през октомври, които носят късмет? Простите нумерологични

...
Кои са датите през октомври, които носят късмет? Простите нумерологични
Коментари Харесай

Кое число носи най-голям късмет през октомври?

Кои са датите през октомври, които носят шанс? Простите нумерологични калкулации демонстрират, че с цел да разберете кое число ще ръководи октомври, би трябвало да съберете цифрите от месеца с тези на годината. Октомври е десетият месец, тъй че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5.

Месецът ще се ръководи от Петицата. Тя е знак на естетика и тъждество, число, което оказва помощ на индивида да разбере тайните на Вселената и природата, оповестява Нова тв.

Числото пет се съчетава добре с цветове като бордо, мрачно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни през този месец.

Силите в Петицата се съдържат в камъните, олицетворяващи естествените детайли Огън и Въздух. Затова най-подходящите талисмани през октомври са карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.

Двойно по-натоварен с позитивна сила от 5 октомври е 10. Съчетанието на двете петици и единицата в цифрата приказва за нововъведение и упоритост. Това е денят, в който би трябвало да вършиме огромни проекти.

Има още две дати, свързани с петицата, които носят шанс този месец.  

14 октомври – с изключение на ентусиазъм за ново начало, на тази дата би трябвало да балансирате, като обръщате внимание както на любовта, по този начин и на работата.

23 октомври пък се счита за един от най-натоварените през месеца. Наличието на 3 в цифрата 23 значи, че би трябвало да обърнете особено внимание на духовните практики и придобиването на нови познания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР