Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на някои

...
Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на някои
Коментари Харесай

Vol. 8: Роклята от 14 хил. игли на Майли Сайръс, дипломиране на 95 г., заболяването на Селин Дион


Кои са 5-те вести от седмицата, създали усещане на някои от представителите на поколението Z* в редакцията на " Булевард България "?

Тази седмица е моят дебют - прави ми удоволствие да се срещнем, аз съм Йоана Петкова (22 г.) - стажант в редакцията на " Булевард България ".



Да се дипломираш на 95 година

Пиша това в разгара на студентската сесия, съпроводена с учене от учебници, дебели колкото „ Война и мир “ на Л. Толстой. Признавам, че се поуспокоих, когато разбрах, че в Лондон 95-годишен мъж бе “коронясан “ за най-възрастния квалифициран студент.

Пенсионираният психиатър доктор Дейвид Марджот приключва университета “Кингстън ” на 95 година Той се получава магистърска степен по Модерна европейска философия.

На дипломирането си Марджот споделя, че обмисля да влезе в обувките на докторант на ненапълно работно време. И по този начин до „ 102-годишна възраст " - когато щял да отбрани и получи следващата си просветителна степен.

Така Марджот става един от най-възрастните абитуриенти в Обединеното кралство. Мястото пред него обаче заема рекордьорът - Арчи Уайт, който приключи университета в Брайтън през 2021 година на 96 години.

„ Мисля, че е значимо постоянно да продължаваш да предизвикваш себе си, даже когато остарееш ", загатва Марджот по време на церемонията си за дипломиране.

Така че, сътрудници, изводът е следният: умерено, дайте си време. Дори и да не вземете някой изпит по време на зимната сесия, ще опитате през лятната. Ако и тогава не стане … карайте го chill. Все едно е дали ще сте с бастун на дипломирането или не.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР