Когато започнете да се срещате с нов човек, твърде вероятно

...
Когато започнете да се срещате с нов човек, твърде вероятно
Коментари Харесай

Ето 5 признака, че мъжът, с когото се срещате, е несериозен

Когато започнете да се срещате с нов човек, прекомерно евентуално е да виждате в него единствено положителни черти.
Ако обаче връзката ви стартира да се задълбочава, би трябвало да имате поради, че любовта и привличането ще са фактор единствено първоначално. След като интервалът на влюбване премине, той ще бъде последван от една по-зряла фаза на взаимоотношенията ви. В нея ще имате потребност от човек, който да е ваша опора и сътрудник, а не просто ухажор. Ето за какво в идващите редове ще ви споделим няколко тревожни сигнала, които демонстрират, че вашият фаворит може би не е задоволително сериозен и подготвен за връзка. Ето ги и тях:

Той заобикаля да приказва за вашите общи проекти
Ако сътрудникът ви заобикаля да приказва за бъдещето като цяло или пък да прави проекти за него с вас… то може би той не би желал вие да сте част от него. Да кажем, че да вземем за пример постоянно купува билети за пътуванията в последния миг или пък заобикаля да посочва точни дати. Това значи, че той има чувството, че вие сте постоянно разполагаем, той не ви вижда като приоритет, няма потребност да се преценява с вас и остава с усещането, че може да приключи връзката ви когато и да е. Ако пък възнамерява ваканции с месеци по-рано, той несъмнено не счита да приключи взаимоотношенията ви.

Така и не изтрива приложенията за срещи в телефона си
Такъв човек евентуално би ви споделил, че той „ въобще даже не влиза в тези приложения “. Истината е, че евентуално те към момента са в телефона му, тъй като той въпреки всичко си оставя отворена врата и за други благоприятни условия. Може би не е задоволително сигурен за вашата връзка. Ако един мъж има съществени планове към вас, той ще спре да мисли за други разновидности, тъй като вие би трябвало да сте дамата, която е заела неговото внимание напълно. Ако пък вие помолите вашия сътрудник да изтрие сходни приложения и въпреки всичко той не го стори, направете си заключения какво значите вие за него. Вероятно той би желал да прекарва известно време с вас или пък да прави секс, само че това сигурно не е човек, който е угрижен за вашите усеща и страсти.

Не можете да бъдете себе си пред него
Ако до момента в който сте с вашия фаворит имате възприятието, че с цел да му се харесате, вие непрекъснато би трябвало да се потвърждавате, да работите крепко, с цел да бъдете такава, каквато той би желал, или пък да чувствате, че би трябвало да криете черти от характера си… то евентуално този човек не е сигурен във вас. Ето за какво вие би трябвало безусловно да премисляте всяка дума, която казвате и цялостния метод, по който се държите, с цел да спечелите доверието и вниманието му. Ако желаете връзката ви да продължи, да прогресира и двамата би трябвало да се чувствате добре, бидейки себе си.

Той флиртува с други
Ако до момента в който сте дружно, усетите, че като че ли индивидът до вас флиртува с други, не се правете, че не забелязвате. Не насърчавайте и не подкрепяйте сходно неуважително държание, изключително в случай че се е случило повече от един път. За предпочитане е да не му вярвате, че това няма да се повтори или пък, че по този начин ви се е сторило.
Доверете се на инстинкта си – това сигурно е човек, който не е сериозен както към вас, по този начин и към връзката ви. Проявете самоуважение и прекратете сходни взаимоотношения, които не се градят на взаимно почитание.

Усещате, че връзката ви не върви
Ако имате чувството, че връзката ви върви в неразбираема посока и сътрудникът не ви дава чувството за сигурност, то най-вероятно той самият е нерешителен както във вас, по този начин и в общото ви бъдеще. За да поемете в дадена посока, вие би трябвало да поддържате връзка между тях и да изясните какво желаете независимо като човеци и общо като двойка. Ако пък индивидът до вас заобикаля сходни тематики, може би е по-добре да продължите сами, всеки по пътя си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР