Когато за пръв път излизаме с някого се опитваме да

...
Когато за пръв път излизаме с някого се опитваме да
Коментари Харесай

Грешките, които правят жените на първа среща

Когато за пръв път излизаме с някого се опитваме да изглеждаме допустимо най-добре, с най-подходящите облекла, грим и прическа. Доста постоянно обаче без да осъзнаваме, вършим неприятно усещане на мъжете.
Всеки един от тях има разнообразни възгледи и усещания за една дама и ние естествено, няма по какъв начин да покрием всяко едно условие. Има доста разнообразни показа за първа среща и поради това постоянно стават обърквания.

1. Пушите - макар че всеки един човек има право на избор и самичък дефинира по какъв начин да живее, много мъже одобряват отрицателно пушенето при дамите. Според тях това не е красиво и не отива на една дама. Особено, в случай че мъжът се пробва да води здравословен метод на живот, за него това е един от най-големите пороци и несъмнено би се отказал от някоя жена, единствено тъй като пуши. Също по този начин всеки един мъж пази колата си. За тях е непоносимо да запалите цигара вътре и повярвайте, в случай че не разрешава на вас, то не разрешава и на приятелите си.
2. Арогантно поведение - доста отблъскващо за мъжете е самовлюбена и арогантна жена, която има прекомерно доста искания. Честно казано, този вид поведение се среща много постоянно в последно време и несъмнено не се харесва на интелигентните мъже. Това, че още на първата среща една дама се завладява, приказва задоволително на мъжа против нея. Смятат го за пресилено поведение, което не биха издържали и на една среща, пък да не приказваме за последваща. За тях, в случай че дадена жена е специфична ще си проличи и без да е належащо да го акцентира. На мъжете не им се харесва, в случай че се мислите за освен това от останалите дами и претендирате, че заслужавате единствено изискани срещи.
3. Говори за пари - тази тематика и този вид поведение отблъскват всеки един мъж. Питайки какъв брой пари изкарва, го поставяте в неуместна обстановка. Ако не изкарва задоволително, той стартира да се тормози. А в случай че изкарва доста, мигновено му излиза наяве за какво сте на среща с него. Дори въпросът да е заложен несъзнателно не прави положително усещане. На първа среща избягвайте да разпитвате за пари, парцели и специалност, тъй като в противоположен случай може и да се окаже последната ви среща с този човек. Мъжете не харесват, когато дамите приказват за пари прекомерно доста, тъй като ги кара да усещат, че или са на среща с различен мъж, или се пробват да ги употребяват.
4. Грим - много огромна част от мъжете не харесват прекомерно доста грим. Да, всяка дама е по-красива, когато подчертае очите си и изравни тена, само че не когато прекали. Мъжете незабавно стартират да се чудят по какъв начин ли би изглеждала тази жена без 100 пласта грим по лицето си. Понякога прекомерното многото грим основава изкуствен резултат и даже стои грозно. Избягвайте мощния грим на първа среща, с цел да не създадете неприятно усещане. Вместо него, заложете на лек грим, който акцентира хубостта ви, само че няма да се размаже, в случай че се целувате или прегърнете, да вземем за пример. Няма нищо по-лошо от размазан декор дьо загар по мъжка риза.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР