Когато за първи път сте започнали да излизате, силната връзка

...
Когато за първи път сте започнали да излизате, силната връзка
Коментари Харесай

Какво да направите, ако съпругът ви е мамино синче

Когато за първи път сте почнали да излизате, мощната връзка на брачна половинка ви с му може да ви е спечелила. В края на краищата, това дава добър образец за това по какъв начин той се отнася към най-близките си - нали? Семейството е значимо и когато си женен, ти си част от него. Но до момента в който установите рутина дружно, може да откриете, че свекърва ви е с най-голям приоритет в неговия лист. И по този начин, по какъв начин да разделите брачна половинка си от майка му по здравословен метод за всички?

Ако сте женени за мамино момче, това не значи, че в никакъв случай няма да сте преди всичко. Преди да обмислите да го ритнете на бордюра, помислете за мощните фамилни полезности, които в този момент са част от живота ви дружно. С малко поощрение и схващане връзката на вашия брачен партньор с майка му може да бъде от изгода за всички.

По-долу прочетете, с цел да научите какво да вършиме, когато той избере фамилията си пред вас.

Поставете граници

След като установите, че брачният партньор ви е мамино момче, определете кое държание е възможно и къде теглите чертата. Например, можете да му кажете, че за него не е проблем да й звъни постоянно, стига това да не пречи на времето ви дружно. Може да не сте добре той да се обърне към нея с проблеми, които би било по-добре да обсъдите с вас. Може да е добре да живеете в един град, само че не и да живеете със свекърите си.

Голяма неточност, която вършат доста сътрудници, е да показват възприятията си към брачна половинка или свекърва – с яд или експанзия – без първо да помислят.

Вашият брак не би трябвало постоянно да заема централно място в живота ви. Направете себе си главен приоритет - тъй че бъдете малко егоисти (в положителния смисъл). Работете, намерете си занимание, проучете нови ползи и развийте връзките си с другари и семейство отвън брачна половинка си.

Избягвайте негодуванието

Въпреки че е елементарен за придобиване на табиет, не е от изгода, в случай че възприятията ви към майката на брачна половинка ви са отрицателни (затова се пробвайте да не го дразните, че прекарва време с нея). Вместо това помнете, че унижението на майка му е мъчително. Това може даже да понижи възприятията му като брачен партньор. Тези усеща могат да се трансфорат в възмущение, което е рисково напрежение в един здрав брак.

Напрежението е постоянно срещано събитие сред майките на мамините синчета и техните съпруги. Това, че сте по-големият човек, колкото и да е мъчно, ще ви помогне да избегнете ревността и да работите във ваша изгода. Да останете сърдечни и уважителни към свекърва си е здравословен метод да изразите границите си.

Това не значи, че би трябвало да прекарвате толкоз време със свекърва си, колкото и брачният партньор ви, или да толерирате неприятно отношение от нея. Добре е да поддържате известна отдалеченост. Нека брачният партньор ви (и децата, в случай че имате такива) поддържат мощна връзка с нея.

Срежете пъпната шнур

В последна сметка брачният партньор ви ще бъде решаващият фактор за това дали привързаността му към майка му ще скапе брака ви. Опитайте да му кажете, че слагането на брака му преди всичко е добре и за него.

" Не можеш да си благополучен брачен партньор и по едно и също време мамино момче, тъй като постоянно си разкъсван в две направления ", сподели Киршнер. Ако той одобри вашите ограничавания и стартира да ви слага преди всичко, тогава бъдете нежни с него, до момента в който двамата дружно определяте нова норма. Ако не го направи, може да се наложи да отделите малко време, с цел да го оставите да реши какви са неговите цели.

Все отново не можете да свършите работата вместо него. Той би трябвало да бъде този, който ще пререже пъпната шнур, добави Киршнер.

В последна сметка най-хубавият ход е да започнете диалог със брачна половинка си за това какво очаквате от връзката. Вероятно няма да се случи за една нощ, тъй че не се обезсърчавайте, в случай че би трябвало да работите, с цел да извършите и двете страни щастливи. Може да откриете, че здравословният баланс даже ви сближава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР