Когато за първи път проучих това място, не можех да

...
Когато за първи път проучих това място, не можех да
Коментари Харесай

Милиардер Изчезна Безследно Преди Години, Но Това, Което Заряза Ще Ви Спре Тока! Ето Видео!

" Когато за първи път изследвах това място, не можех да допускам на това, което виждам. Изглеждаше нереалистично, имах възприятието, че сънувам. Най-странното е, че този човек имаше обособена вила единствено за сбирки от творби на изкуството ", споделя Ронин за находката си.

В описанието на видеото той написа, че точната орис на притежателя на този необикновен обект е незнайна. Знае се единствено, че е направил финансова машинация, поради която небрежно напуща страната през 2013 година, оставяйки всичко зад себе си.

Във вилата Стив открива разнообразни сбирки от статуи и картини, за които счита, че костват цяло положение.

Сред нещата, които той открива в къщата, има някои много странни творби, като да вземем за пример, изляти от бетон плоскости, от които стърчат човешки елементи, като че ли под втвърдения бетон има човек, който е опитвал да излезе, само че е останал запечатан.

Гардеробите са цялостни с облекла, а във фоайето на първия етаж има голяма сбирка от мраморни скулптури и други творби, част от които са опаковани или сложени в специфични сандъци за превозване.

Самото имение е поразително, а предметите и движимостите, които се намират в него, са същинско богатство, Там, тогавашният му притежател е държал удивителна сбирка от творби на изкуството, оценени на милиони долари, написа обстоятелства.бг.

Изоставеният парцел и неговите благосъстояния, стоят недокоснати към този момент 6 години. Те са толкоз поразителни, колкото и историята, която стои зад тях.

Това е злокобният вид историческо наличие, каквoто Ронин търси, с цел да изследва, снима и покаже на почитателите си в обществените мрежи.

От сходни места, човек могат да го побият тръпки, само че в същото време е да остане удивен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР