Когато влязох в стаята видях мама да седи на леглото

...
Когато влязох в стаята видях мама да седи на леглото
Коментари Харесай

От Спешното във Враца: ”Мама седеше посиняла от студ в стая с починала жена и отворени прозорци”

Когато влязох в стаята видях мама да седи на леглото посиняла от мраз, по тънка блузка и заметната с фино одеяло на гърба. Устата й бяха сини и цялата се тресеше, споделя читателка на “Зов нюз ”
Екипът беше доста общителен и всичко стана доста бързо до влизането в Спешен център, Жената разказlа още, че откакто са приели майка й за обзор е почнало очакване от 6 часа, при което тя не е знаела какво се случва с майка й.

“Безкрайно очакване и никой не дава информация. Започнах да звъня на познати лекари. В един миг видях доктора от колата за спешна помощ, която ни докара и го попитах какво се случва с майка ми, само че той нямаше информация.

След три часа същият лекар още веднъж ме видя и ме попита “не излязоха ли да ти кажат, че майка ти е с позитивен тест за COVID…”. Никой не ми даде никаква информация и аз започнах още веднъж да звъня на познати лекари, с цел да я съветват.

В 17:00 часа, след мое гледище за повече информация, ми споделиха да отида на другия вход “да си я взема, да си я повличам, че към този момент не е за тях”.

Никой обаче не можа да ми каже какво би трябвало да върша откакто си я взема.

Майк ми сподели след това, че са я оставили в стая с умряла жена и с отворени прозорци.

Поискала е да я реалокират, с цел да не седи в стаята с умрялата жена, само че са й споделили да не се глези. След като поискала да затворят прозорците, са и дали отговор, че това го дишат по през целия ден и трябвало да е отворено…

Жената не е призната в болница и сега се лекува в дома си. Изгубила е опцията да се движи и е на едно място.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР