Когато видях Касиел Ноа Ашер за първи път в бара,

...
Когато видях Касиел Ноа Ашер за първи път в бара,
Коментари Харесай

Щерката на Радев след като награби жена: Имаше истински сълзи, викане, сляхме се в едно

„ Когато видях Касиел Ноа Ашер за първи път в бара, малко се изплаших, чудех се какво ме чака, защото тя сподели: „ Ако на някой не му харесва, да се маха още в този момент “. Но аз взех решение да опитам, защото е друго за мен. Касиел умее да провокира хората, да изкарва от теб това, което те е боязън да покажеш, и това беше развой – мислиш за идващия ден и той ти се слива – действителност с пиеса. “
Това сподели единствено пред „ България Днес “ дъщерята на президента Румен Радев, която се снима в първия филм театър „ Сад. Игри по време на Апокалипсис “ по пиесата „ Мадам дьо Сад “ от Юкио Мишима на Касиел Ноа Ашер.
Премиерата беше през вчерашния ден в артпространство „ Дерида “.
„ Въпреки че ми беше мъчно, имаше същински сълзи, кряскане, само че най-после всички се сляхме в едно “, добави думите си Дарина, която влиза в ролята на актрисата Ан.
Касиел избрала Радева да взе участие в плана й, тъй като й се сторила забавна и друга. „ Не знаех, че е щерка на президента. Това къдраво нещо ми хареса доста, тъй като лицето му се трансформира ту от красиво до грозно, от сексапилно до вокала на „ Лед Зепелин “ – Робърт Плант, и по детски чисто. Просто избрах всички девойки по чувство “, изясни Ноа Ашер.
„ Всичко това направихме безплатно, защото няма задоволително финансиране. Заснехме го лятото и 22 дни бяхме от самото начало в столичния бар “, сподели още Касиел. В спектакъла вземат участие още: Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Яра Ходкевич и Паоло Лалев.
Провокацията на лентата е изключителна – като се изключи че от самото начало актьорите пушат, пият, вървят голи, целуват се един с различен в хипнотично проучване на пристрастеността, героите на всички трансформират подготовките си в затвор, а почтените им игри стават смъртоносни.
„ Аз като лидер на тези агънца от известно време пребивавам в чувство за края на света, че той отива към ново начало, само че първо би трябвало да се постави прекрасен край. Е, с този план желаеме чувството за края да е по-леко и да го минем с прегръдка “, споделя още Касиел Ноа Ашер.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР