Когато видите някой с бебе да стои прав в градския

...
Когато видите някой с бебе да стои прав в градския
Коментари Харесай

Мъж „ужасен“, след като пътниците в трамвая отказват да се преместят за новороденото му бебе

Когато видите някой с бебе да стои прав в градския превоз, учтивото нещо, което би трябвало да извършите, е да му предложите мястото си, в случай че можете -тяло - само че един мъж и новороденото му останаха изправени и недоволни, когато никой не предложи.

Дънкан Макрей пътуваше с трамвая за фестивала Midsumma в Мелбърн с щерка си Бела и когато се качи, към този момент беше цялостен. Той остана да се бори, държейки Бела в ръцете си, до момента в който се изправяше в трамвая, защото никой не му предложи място - и той показа възмущението си от обстановката в обществените медии.

Бащата, който постоянно разгласява нехайно наличие, почувства, че има потребност да подчертае казуса в своя TikTok, и закачи видеоклипа в горната част на страницата си. Бащата озаглави видеото: „ Мелбърн, аз съм шокиран! И то в ден, в който безусловно честваме приобщаване “, последвано от емотикони с яростно лице.

Той сподели на Daily Mail Australia: „ Реакцията на тези на местата с преимущество, които ме видяха и сложиха главите си назад в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР