Когато възрастните оцветяват картинки, това може да отпусне центъра на

...
Когато възрастните оцветяват картинки, това може да отпусне центъра на
Коментари Харесай

Безплатни книжки за оцветяване за възрастни

Когато възрастните оцветяват картинки, това може да отпусне центъра на страха в мозъка, прочут като амигдала, намалявайки напрежението и да помогне за възстановяване на съня и концентрацията. Освен това е занимателно. И носи приятност.
За да притегли повече хора към изкуството и насладата от оцветяването, библиотеката на Нюйоркската академия по медицина е хазаин на годишен план #ColorOurCollections от 2016 година, в който вземат участие международни музеи, библиотеки, архиви и университетски институции. Целта на плана е основаването на изцяло безвъзмездни страници за оцветяване с опция за евакуиране от интернет.
Книжките за оцветяване от 2021 година и от предходни години остават налични целогодишно за гратис събаряне. Можете да разгледате другите варианти тук.
Имайте поради, че уеб сайтът е с малко объркана навигация. За да стигнете до PDF файла, който желаете да свалите - щракнете върху определеното от вас заглавие, да вземем за пример „ Книжка за оцветяване на библиотеката на Итън Колидж “ 2021. На новата страница, до която ще ви води кликът, щракнете върху хипервръзката със същото заглавие. Това е вашият PDF.
Можете да нарисувате ретро плакати с мотоциклети от архивите на Harley-Davidson. Можете да оцветите картинки от антични книги от Барселона, рисунки с викторианска флора и фауна, остарели медицински скици - цялото това благосъстояние е на ваше разположение, тъй че просто изберете.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР