Когато в живота ни се появи нов мъж, с когото

...
Когато в живота ни се появи нов мъж, с когото
Коментари Харесай

15 знака, че един мъж е привлечен от вас, дори и да се опитва да го скрие

Когато в живота ни се появи нов мъж, с който постоянно се виждаме в работата, залата за спорт, на образование, измежду другари и т. н. и той ни хареса, постоянно се чудим дали и той харесва нас.
Мъжете нормално ще забавят проявлението на страсти. Или пък ще се държат по избран метод, който може да ни подведе, че ни харесват, а в действителност да ни одобряват чисто другарски.
Вижте 15 знака, че един мъж е притеглен от вас, даже и да се пробва да го скрие през множеството време.

1. Често си поддържате връзка в обществените мрежи и освен вие сте тази, която стартира връзката.

2. Той харесва множеството ваши изявления в обществените медии. 

3. Следва ви във всички канали за връзки.

4. Когато ви види, постоянно ви прегръща, сякаш по този начин по другарски или търси различен метод като привет, с цел да ви допре.

5. Винаги е някак благополучен, когато е към вас, става по-забавен, пробва се да ви разсмее, да задържи вниманието ви върху себе си.

6. Често ви задава въпроси по отношение на значими неща за вас, с цел да се опита да разбере повече за вас самите. По този метод може би без да се усеща, демонстрира, че вие сте му забавна, че ви харесва.

7. Когато сте наоколо към него, рядко отделя внимание на телефона си.

8. Помни дребните неща, които сте му споменавали преди време. Тези детайлности разкриват, че един мъж го е грижа за вас.

9. Често, когато му се постанова да вземе някакво решение, даже и за нещо нищожно, той се допитва до мнението ви. Очевидно му е значимо какво мислите. 

10. Смее се на шегите ви, даже се пробва да се майтапи с вас, защото е усетил, че имате сходно възприятие за комизъм.

11. Търси метод да прекара в допълнение време с вас. Това един мъж си разрешава, единствено в случай че ви харесва.

12. Когато сте с други хора към вас, той като че ли не вижда другите, тъй като вниманието му е ориентирано главно към вас.

13. Той поддържа зрителен контакт, когато разговаряте.

14. Той е любопитен за вас по отношение на това по какъв начин ще прекарате почивните дни или къде сте били, с кого и т. н.

15. Езикът на тялото и държанието му се трансформират. Поведението и дейностите на един мъж се трансформират значително, когато той е към дамата, която харесва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР