Когато усещате, че е време да приключите дадена връзка, може

...
Когато усещате, че е време да приключите дадена връзка, може
Коментари Харесай

6 признака, че е време да приключите дадена връзка

Когато усещате, че е време да приключите дадена връзка, може да има доста сложни моменти. Възможно е да съжалявате за доста неща или да желаете да върнете времето обратно. Със сигурност може да има миг, в който да не знаете какво да извършите. Истинската обич може да ви накара да се чувствате по този начин, като че ли сте способни на всичко на този свят. Двойките работят като мощни страни един на различен, когато са във връзка, и надвишават границите, с цел да се поддържат взаимно в сложни и тежки моменти.

Една връзка би трябвало да бъде изпълнена с наслада, а не с горест. Ако връзката ви е станала токсична, по-добре е да си тръгнете, в сравнение с да се наранявате. Любовта ни прави уязвими, само че това не значи, че не би трябвало да почитаме себе си. Може би постоянно се си задавали въпроса дали е време да сложите края.

Предлагаме ви няколко признака, че е време да приключите дадена връзка:

Не ви почита

Уважението значи да отдавате значение на потребностите, целите и желанията на колегата си и да зачитате разликите в мненията му. Няма двама души на този свят, които да са идентични, тъй че е обикновено една двойка да има разнообразни ползи и визии. Ако почитат ползите на другия, няма да имат никакъв проблем.

Ако се чувствате незачитани от колегата си, значи е време да приключите връзката си. Когато сътрудникът е непочтителен, той ще слага преди всичко своите потребности вместо вашите, ще ви се подиграва и няма да цени вашите решения. Ако това продължава да се случва непрестанно, знайте, че може би е време да приключите с опитите да запазите вашите връзки.

 време да приключите

Има привличане към другите

Можем да намираме други хора за привлекателни, до момента в който сме във връзка. Някои образци за почтено удивление са: „ Този човек наподобява толкоз добре! “ или „ Тя пее толкоз добре “. Тези типове удивление траят единствено няколко секунди или може би няколко дни.

Когато привличането се трансформира в сериозна благосклонност, това е червен байрак тъкмо там. Ако вие или вашият сътрудник постоянно фантазирате за някой различен, това е явен знак, че губите интерес към обичания човек. Когато това се случи приемете, че е време да приключите с връзката си.

Ако любовта сред вас двамата е мощна, ще съумеете да възродите романтиката и да сложите завършек на влечението към някой различен. Но в случай че това не се случи, би трябвало да си тръгнете, с цел да не желаете да нараните половинката си. Също по този начин, в случай че сътрудникът ви търси нова връзка, знайте, че е време да приключите, тъй като няма да стане по-добре.

Има липса на доверие

Доверието е същността на една красива връзка. То ви кара да имате религия в колегата си, да го обичате подобен, какъвто е, и да не го съдите за нищо. Това е нещо, което двама души би трябвало да заслужат, и то не се случва за една нощ. Необходими са месеци или даже години, с цел да се построи мощна основа на доверие сред двама души, само че единствено минута, с цел да се унищожи. Доверието в колегата ви значи, че не е належащо да знаете къде се намира от самото начало и да имате религия в решенията му.

Ако във връзката ви няма никакво доверие, нещата не вървят добре. Усетите ли, че това е реалност е време да приключите с мислите, че се обичате. Ако вие и сътрудникът ви съумеете да поработите върху несигурността и да разрешите казуса, можете да имате благополучен край. Но в случай че той не е в положение да завоюват вашето доверие или противоположното, знайте, че е време да приключите връзката си.

 време да приключите

Насилие във връзката

Не би трябвало да се толерира насилиев от какъвто и да е тип. Когато приказваме за това, доста хора си показват картина на физическо принуждение. Но прочувственото малтретиране също е толкоз мъчително и тежко, колкото и физическото. Ако се намирате във връзка, в която сътрудникът ви злоупотребява и ви наранява прочувствено, физически или вербално, не го приемайте леко. Време е да приключите тази връзка!

Трябва да знаете по кое време да се оттеглите от една връзка, тъй като в случай че е прекомерно късно, връзките ви може да навредят на самочувствието ви. Те също ще причинят съществени вреди на психическото и физическото ви здраве и благоденствие. Помислете по кое време е време да приключите с това, тъй като ви наранява.

Връзка с някогашен сътрудник без граници

Няма нищо неприятно в това човек да е останал другар с някогашния си сътрудник. Но откакто сте се обвързали с някого, би трябвало да поставите граница за връзките с някогашните си. В противоположен случай това съществено може да навреди на новата ви връзка.

Ако се чудите дали е време да приключите с една връзка, задайте си тези въпроси: Има ли сътрудникът ви странни връзки с някогашната си половинка? Отдава ли повече време и значение на нея, в сравнение с вас? Ако отговорът е „ да “, значи е време да приключите опитите да изградите нещо и да се предпазите от попадане в неприятна обстановка.

Не си мислете, че скоро всичко ще бъде наред, тъй като в случай че не се чувствате добре от другарството сред колегата ви и някогашната му, това ще ви аргументи доста болежка. Това важи и за вас. Ако към момента сте другари с някогашния си сътрудник и усещате по какъв начин сърцето ви трепва при типа му или при споменаване на името му, това е явен знак. Вероятно не сте щастливи в актуалната си връзка.

 време да приключите

Няма изясненост за бъдещето

Двама души, които са в любовна връзка, плануват бъдещето дружно. Обикновено ги виждаме да беседват за това каква ще бъде сватбата им, къде ще отглеждат децата си и така нататък Липсата на каквито и да било диалози за бъдещето може да е знак, че сътрудникът ви приема връзката прекомерно повърхностно. Ако това е реалност, е време да приключите с очакванията, че това е точният човек за вас.

Нещо повече, в случай че сътрудникът ви постоянно приказва за бъдещето, само че във връзката ви има повече говорене и никакво деяние, това може да е знак, че той не приема връзката съществено. Ако желаете сериозна връзка, само че не получавате същото чувство от колегата си, общувайте намерено с него за казуса. Ако той не се позволи, знайте, че е време да приключите с тези връзки и да потърсите по-добро бъдеще за себе си. Не оставяйте на някой различен да дефинира вашата орис.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР