Полицията бърза с докладите за „ритуално масово убийство“, но това е просто час по йога

...
Когато учителка по йога загаси светлините към края на един
Коментари Харесай

Когато учителка по йога загаси светлините към края на един от часовете си във Великобритания тази седмица, надеждата й беше да насърчи спокойното отпускане.

Това, което последва, не можеше да бъде по-далеч от нейното намерение.

Скоро след като часът приключи, „маса от полицейски сирени“ наруши спокойствието, докато полицаите тичаха към мястото, където се провеждаше класът.

Те отговаряха на обаждане от член на обществеността, притеснен, че е имало масово убийство в студиото в малкия английски крайбрежен курорт Чапъл Сейнт Леонардс.

 Педро Паскал на снимката извън изложбата на себе си в Маргейт, Англия, заедно с арт подкастъри Робърт Даймънд (дясно) и актьора Ръсел Тови (л) Педро Паскал на снимката извън изложбата на себе си в Маргейт, Англия, заедно с подкастърите Робърт Даймънд (вдясно) и актьора Ръсел Тови (вдясно) talkart/Instagram

Millie Laws, която ръководи Unity Yoga, преподаваше в класа в Обсерваторията на Северно море в селото, която също така служи като обществено пространство, художествена галерия и студио за упражнения.

Seascape Cafe в Обсерваторията описа инцидента в сряда вечерта в публикация във Facebook, като написа: „Ако някой е чул масовите полицейски сирени в Chapel St Leonard's в 21:30 снощи, моля, бъдете спокойни.

„Те бяха на път за обсерваторията, след като някой съобщи за масово убийство в нашата сграда. След като видях няколко души да лежат на пода... Което всъщност се оказа часът по йога по медитация.“

„Скъпа широка публика, имайте предвид, че в Обсерваторията се провеждат много часове по йога вечер. Ние не сме част от никакви луди култове или луди клубове“, продължава публикацията.

 Пет полицейски коли се спуснаха в центъра, където се провеждаше сесията, по това време часът по йога беше приключил. class= Пет полицейски коли се спуснаха в центъра, където се провеждаше сесията, докато часът по йога беше приключил. Millie Laws/Юнити Йога

В отделна публикация във Facebook на страницата на Unity Yoga Лоус каза, че обаждането до полицията е било задействано, след като „някои местни разхождащи кучета са объркали сцената с ритуално масово убийство“.

В телефонно интервю за CNN в петък Лоус каза, че пет полицейски коли са се появили на мястото скоро след като тя и седемте други участници в класа са напуснали. Тя беше разказана за епизода в телефонно обаждане от мениджъра на залата.

„Бях много шокирана“, каза тя. „Беше толкова сюрреалистично и не вярвах, че е истина.

„Говорих с повечето от хората, които участваха, и те току-що казаха колко е лудост.

„Всички те участваха в красива дълбока релаксация и никога не би могло да мине през ума на никого, че може да бъде прието по този начин.“

Полицията потвърди инцидента в изявление, изпратено по имейл до CNN в петък. Той гласеше: „Беше направено обаждане след опасения за обитателите на обсерваторията на Северно море, в Chapel St Leonards. Полицаите присъстваха, щастливи сме да съобщим, че всички са в безопасност и добре. Обаждането беше направено с добри намерения.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР