Когато ти нарушиш най-висшия закон в държавата, според всичките правила

...
Когато ти нарушиш най-висшия закон в държавата, според всичките правила
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев наруши Конституцията. Според всичките правила в света трябваше да си подаде оставката - и да изчезне някъде, където няма се види

Когато ти нарушиш най-висшия закон в страната, съгласно всичките правила в света, си подаваш оставката. И изчезваш някъде, където няма се видиш. наруши Конституцията. Това е най-малкото. После - сподели тоталната отпадналост да сплотява нацията. Пример - гафа с Карадайъ. Не можеш да се държиш по този начин с водач на една партия, обединила 45 хиляди души. Този човек имаше наглостта да бъде президент и да си направи президентска република. Това съобщи пред Би Ти Ви политическият пиар Нидал Алгафари.

Журналистката Светлана Шаренкова, която бе от инициативния комитет, издигнал за втори мандат, съобщи, че това са клевети: " Радев и в служебните си държавни управления сплоти най-различни политически трендове, основно на експертна основа. И служебните държавни управления съумяха да преодолеят рецесии и обстановки, най-много деликатни ".
свързани новини30478преди 12 часа2792преди 15 часа
Алгафари се усмихна и съобщи: " Не е работа на да сплотява партии. 80% от българите изобщо не гласоподават за него, изобщо не желаят да чуят. Той съумя да накара една огромна част от хората да стоят в къщите си с всичките тия машини за гласоподаване. Нека погледнем малко в бъдеще. Искрено се надявам той да направи малко повече от това да стиска юмруци и да излиза по площадите. Нека помогне малко на политиците да се оправи с рецесиите - здравна и икономическа. Едно е ти да дойдеш в една почти добре ръководена компания и да кажеш: " Ще ръководя ". Има доста неща, за които се надявам той през втория си мандат да е узрял като политик - да направи най-малко минималното, с цел да може тези партии да работят обикновено ".

" Корнелия Нинова го откри, извади го от нищото, издигна го за президент и в един миг той удари партията й и тя се разпадна ", означи още той.

Шаренкова опонира, наранена на социалистическа чест и съобщи, че Българска социалистическа партия постоянно е стояла зад Радев

" Но той не е стоял зад нея ", репликира я Нидал Алгафари.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР