Когато Тексас Рейнджърс започнат да защитават титлата си от Световните

...
Когато Тексас Рейнджърс започнат да защитават титлата си от Световните
Коментари Харесай

Що се отнася до най-добрите перспективи, бейзболът е в ера на агресия; Лангфорд, други са готови за дебюти

Когато Тексас Рейнджърс стартират да пазят купата си от Световните серии, най-очарователният човек в техния лист може да е някой, който не е взел участие в миналогодишната купа.

Уайът Лангфорд, определен от първия кръг на драфта през 2023 година, който е изиграл единствено 44 мача при дребните, би трябвало да бъде част от клуба от огромната лига в деня на откриването в четвъртък. В лицето на Лангфорд и другия аутфилдър Евън Картър, Рейнджърс имат двама от шестте най-хубави вероятности в играта съгласно MLB Pipeline — и двамата към този момент са в огромните ранглисти.

„ Мисля, че сега това е лига за млади играчи “, сподели Крис Йънг, някогашен питчър от огромната лига, който в този момент е общоприет управител на Тексас. „ Мисля, че през последните няколко години, мисля, че с развиването на играчите и в действителност развиването, което се случва от страна на дилетантите, играчите идват по-подготвени за професионалния бейзбол. И сигурно виждате това с метода, по който съумяха да стъпят в огромните лиги и да реализират ранен у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР