Когато стихията на природата набере скорост, никой не е в

...
Когато стихията на природата набере скорост, никой не е в
Коментари Харесай

Джордж Клуни помага на местните в община до Комо след проливните дъждове

Когато стихията на природата набере скорост, никой не е в положение да я възпре. Единственото, което можем да създадем, е да си оказваме помощ с каквото можем и да се надяваме на нейната отзивчивост.

Холивудската звезда Джордж Клуни се появи редом до екипа на „ Гражданска защита “, който разчиства улиците на община Лальо от реката тиня поради изобилните превалявания. Миналата седмица регионът на Италия, където 60-годишният притежател на " Оскар " има ваканционен дом, е бил засегнат от мощен дъжд и свлачища, а локални поданици са  евакуирани поради бурята. Според кмета Роберто Поци артистът, който бил на отмора там, отишъл при избавителните екипи и ги попитал имат ли потребност от помощ.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Federico Brancato (@fede_angler)

„ Появи се внезапно зад тила ни и за момент се дадохме сметка, че това беше Джордж Клуни. Самият той стартира да ни снима ”, описа кметът Поци.

През миналата седмица поради неприятното време и проливни дъждове на езерото Комо реки от тиня, омесени с отломъци от дървета и здания, заляха улиците на Лальо. По пътя си предизвикаха обилни проблеми и наводниха първия етаж на Вила Олеандра на Джордж Клуни, както и доста други къщи на локални хора.

Затова и кметът Поци помолил артиста да стане лице на акцията за събиране на средства в помощ на общината. Най-смисленото в това да си известен, е да използваш оптимално своята известност за дела, които помагат на останалите, като им подават ръка в сложни моменти.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Da Luciano: Bottega e Caffè (@dalucianolaglio)
Амал и Джордж Клуни - разказана обич


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР