Когато става въпрос за Украйна, мрачниците са в сила. Мрачното

...
Когато става въпрос за Украйна, мрачниците са в сила. Мрачното
Коментари Харесай

Американски танкове се бият с Русия. Време е да видим как се представят

Когато става въпрос за Украйна, мрачниците са в действие. Мрачното бръщолевене за невъзможност и позиционна защита, съчетано с ужасното мразовито време, кара мнозина да песимистичат възможностите на Киев за победа. Но кавалерията е наоколо: американските танкове Abrams удариха бойното поле.

Този танк е съвършен за украинската войска. Той е доста елементарен за потребление, има страхотна бронирана отбрана – като Challenger 2 и Leopard 2s, които са тествали най-хубавите муниции, които Русия може да предложи – и има страховит удар.

120-милиметровият равен главното въоръжение със нормализиран канал е способно да поразява съветски танкове на разстояние от 3 километра, когато съветските оръдия са ефикасни на почти половината от това разстояние. Освен това има тежка картечница с диаметър 50, която е унищожителна против пехота и дронове.

Но ключът тук е лекотата на потребление. Не съм бил в Abrams от към 15 години, само че съм много убеден, че мога да се кача на един на следващия ден и да се удрям с нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР