Когато става въпрос за стилизиране на вашите дрехи за горещо

...
Когато става въпрос за стилизиране на вашите дрехи за горещо
Коментари Харесай

Това са макси роклите, от които се нуждаете през август

Когато става въпрос за стилизиране на вашите облекла за горещо време, комфортът е основен. Няма нищо по-лошо от това да излезете на открито при високите температури и да почувствате, че облеклата ви залепват по кожата ви. Макси роклите са повсеместен детайл от дрешника, който може да се носи за разнообразни мотиви. Едно от главните преимущества на макси роклите е способността им да преборят жегите през летните месеци. Избирайки макси рокли, можете да сте сигурни, че ще останете стилни през целия летен сезон, а за какво не и през есента?

Тези рокли нормално са необятни, позволявайки оптимален въздушен поток, което оказва помощ да се контролира телесната ви температура и да ви охлади. Освен това по-голямата дължина на макси роклите обезпечава покритие и отбрана от слънцето, намалявайки риска от слънчево изгаряне. Тези рокли прибавят нотка грациозност и женственост към вашия летен дрешник, което ви разрешава да се чувствате стилни даже и в най-предизвикателните метеорологични условия. Така че, в случай че желаете да ви е ветровито и комфортно, до момента в който изглеждате безпроблемно изискан, изберете леки проветриви макси рокли.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от aylin koenig (@aylin_koenig)

 

Едно от страхотните неща при макси роклите е способността им да се допълват по разнообразни способи. Можете да експериментирате с разнообразни аксесоари, с цел да създадете разнообразни визии с една и съща макси рокля. За нехаен дневен външен тип можете да съчетаете макси рокля с дънково яке и маратонки за готино и доброволно въодушевление. Ако желаете да го облечете за специфичен мотив, можете да добавите елегантен колан, който да стегне талията и да повдигне цялостната визия. Аксесоарът с шапка с необятна външна страна и слънчеви очила също може да добави нотка искра към ансамбъла ви с макси рокли. Универсалността на макси роклите ви разрешава да изразите персоналния си жанр и да създадете неповторими тоалети за всеки мотив.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paola Cossentino (@paola_cossentino)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР