Когато става въпрос за стил и иконите му, на ум

...
Когато става въпрос за стил и иконите му, на ум
Коментари Харесай

Жени от 50 години: 7 модни съвета от Каролина Ерера, 80-годишен гуру за стил

Когато става въпрос за жанр и иконите му, на разум идват освен красиви актриси или първи дами от разнообразни страни, само че и известни дамски фешън дизайнери. Много от тях са дами в много уважавана възраст, които работят години наред за своята известност и личната си марка. Не тази, която са управлявали, а тази, която е основана от тях. А венецуелско-американският модел, дизайнер и бизнес дама Каролина Ерера е отличен образец.

Прави усещане, че тя не е почнала изкачването си на стилния Олимп със основаването на облекла. През 1987 година Herrera пуска първия си мирис. В търговски проект той беше толкоз сполучлив, че тя похарчи част от облагата за нов план: сътвори лична сбирка облекла и възпламени още една ярка звезда в света на модата. Тя беше към този момент над 40, водеше деен обществен живот и отгледаше 4 дъщери. Но я правят оценка освен поради приноса й за развиването на стилната промишленост, само че и за нейния урок на доста дами: по какъв начин да остарееш красиво.

Нищо не състарява жена повече от желанието й да наподобява по-млада от възрастта си. През януари 2019 година Каролина навърши 80 години, само че може ли да се даде тези години? Едва ли.

В друго време тя обличаше Джаки Кенеди, Мишел Обама, Рене Зелуегер, Никол Кидман.

И всички тези дами са обединени не толкоз по известност, колкото по безупречна грациозност и вземане предвид с възрастта си. И това е, което направи икони в жанр. Както и самата Херера. Какви са тайните на красивия външен тип на тази първокласна жена?

1. Всяка възраст има своя лична прелест 

Модата е добра, тъй като се трансформира с жена. След 50 години е неуместно да се обличаш като на младини, даже в случай че фигурата по никакъв метод не е по-ниска от тази на момичето Двата най-хубави подаръка, които една жена може да направи, е огледало в цяла дължина, което ви разрешава да видите какво би трябвало да измененията в облика си, и висококачествена бяла блуза или риза.

2. Ръкави

… наложително, в случай че желаете да изглеждате елегантно и ефектно. Особено когато става въпрос за публични и вечерни рокли.

3. Кожата би трябвало да бъде в умерено състояние 

Мини, надълбоко деколте и рокли с отворен тил не принадлежат в женския дрешник за 50. Малка кожа е красива, само че би трябвало да има гатанка.

4. Без тотално черно 

Херера постоянно е считала черното за скучно решение за дневен тип. Но вечерните тоалетни в този колорит към момента остават безвремие.

5. Естественост и свежест 

Състоянието на кожата е не по-малко значимо от избора на облекла. Ако лицето, шията и ръцете са добре поддържани, те наподобяват по-млади. След 50 е по-добре да изоставите Botox и да боядисвате косата си в неестествени нюанси. В последна сметка благородна сива коса е необикновено красива.

6. Винаги отгоре 

Отивайки до магазина, на разходка или пътешестване, внимавайте да изглеждате добре. Кокетна, въпреки и елементарна прическа, малко червило, уместно за вас в благородна сянка и грациозен тоалет – за какво не постоянно да бъдете красиви?

7. Аксесоари 

 

Именно тези „ дребни неща “ приключват облика. Не се опасявайте да комбинирате колани, шалове, чанти и обувки. Между другото, те, а не самите облекла, би трябвало да са твърди и висококачествени. Ако са определени вярно, тогава най-скучното облекло ще стане елегантно. Не забравяйте за бижутата: малко искра в лицето или шията няма да навреди.

Но главният съвет, който Херера би могъл да даде на дамите, е да се доверите на мнението си и да не се страхувате от възрастта, тъй като всъщност няма нищо ужасно. Да сте уверени в своя жанр, да носите това, което харесвате и в действителност носите, а не да се обличате по остарелия метод и да не ставате фешън жертва – това, може би, са все житейски хакове, които ще ви оказват помощ да изглеждате ужасно през 50-те си години.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР