Когато става въпрос за срещи и връзки, повечето смятат, че

...
Когато става въпрос за срещи и връзки, повечето смятат, че
Коментари Харесай

5 флирт хитринки, с които ще спечелите всеки

Когато става въпрос за срещи и връзки, множеството считат, че мъжете желаят нещата да са оптимално лесни и елементарни, до момента в който дамите обичат да " задълбаят ". Това ненапълно е правилно, само че не изцяло. На господата също им харесва да има конспирация и да флиртуват с тях.

Ето 5 трика, на които никой мъж не може да устои.

1. Бъдете директна

Едно нещо, което може би ще ви изненада, само че мъжете обичат, когато дамата поеме самодейността и направи първата крачка. Ключови неща - поддържайте зрителен контакт, дръжте се другарски и не спирайте да се усмихвате.

2. Закачливо го дразнете

Първоначално няма потребност да го впечатлявате със знанията си по логика на психиката. Вместо това се шегувайте с него, без да се заяждате. Съвсем внимателно го закачайте. Мъжете постоянно го вършат между тях, тъй че няма да засегнете възприятията му.

3. Покажете му, че ви е забавен

След като сте се срещнала с него и сте се посмели дружно, в действителност слушайте какво ви споделя, до момента в който разговаряте. Добро предписание е да задавате толкоз въпроси, колкото отговаряте. Няма да спечелите точки, в случай че се опитате да му покажете, че го превъзхождате интелектуално. Със сигурност ще го заинтригувате, в случай че му покажете, че ви е забавно това, за което приказва.

4. Направете му комплимент за външния тип

Да, мъжете също са суетни, въпреки да не обичат да си признават. Реплики от вида на: " Какво тренираш? Изглеждаш доста добре " или пък " Много ми харесва ризата ти " може да звучат като клишета, само че в действителност правят работа.

5. Деликатно го докосвайте

Мъжете обичат да бъдат докосвани - по ръката, крайници или пък гърба. Но не бъдете прекомерно настойчиви. Леко допиране на ръката му, до момента в който се смеете на шегата му е изцяло задоволително, с цел да разбере, че имате интерес към него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР