Когато става въпрос за секс, голям не винаги означава по-добър.

...
Когато става въпрос за секс, голям не винаги означава по-добър.
Коментари Харесай

Голям пенис не е равно на готин секс, с "Къде ми е лупата" - още по-зле

Когато става въпрос за секс, огромен не постоянно значи по-добър. Но пък и сексът с прекомерно дребен има своите минуси. Всеки проблем, обаче, има решение. Предлагаме ви няколко уместно секс пози съгласно размера.
Г-н Огромен

Сексът с талантлив може да не бъде толкоз главозамайващ, колкото сте си мислили, изключително в случай че не сте задоволително възбудени, добре овлажнени или сте прекомерно тесни там долу. Обичайните проблеми, които унищожават секса с талантлив са болката и протриването на кожата. Достатъчно е, обаче, да употребявате подобаващ лубрикант, да отделите повече време за любовна игра, както и да изберете подобаваща поза, тъй че сексът да бъде в действителност възбуждащ и за двама ви.

Най-добре забравете кучешката поза, както и други сходни, предполагащи надълбоко навлизане. Заложете на секс поза „ Ездачка “, като по този начин ще имате цялостен надзор върху мощ, експедитивност и дълбочина на навлизане, без да се стига до нежелателен дискомфорт. А и гледната за Него изпод е повече от приемлива..

Г-н Нисък и Дебел

Когато дължината е някак незадоволителна, само че пък диаметърът компенсира, изберете поза, която ще ви обезпечи надълбоко навлизане и разпределяне на вагиналната мускулатура. В противоположен случай стягането може да докара до болежка и протриване. За задачата не пропускайте любовната игра, след която обгърнете с ръце и крайници колегата си и се притиснете към него, тъй че да се почувствате като че ли сте в кресло, след което започнете плавни придвижвания.

Г-н Висок и Строен

Когато приказваме за размер, всекидневно се натъртва на дължината. Но, когато е налице единствено дължина, без обиколка, излиза наяве, че едното без другото още веднъж ви изправя пред проблем. Изберете поза, при която да сте със свити крайници и притиснати оптимално едно в друго бедра, тъй че да се усили триенето при навлизане.

Г-н Къде ми е лупата

По-лошо от това сякаш няма накъде, само че ситуацията е поправимо. Забравете за лубрикантите, легнете по стомах и повдигнете дупе със свити бедра, като по този начин ще си осигурите задоволително търкане и надълбоко навлизане. Или пък легнете на масата, тъй че дупето ви да е в самия й край, кръстосайте и изпънете крайници върху гърдите му.

Г-н Светът ми е крив

С подобен сътрудник имате опция да експериментирате с ексцентрични и даже изглеждащи като да бъдат невъзможни за осъществяване секс пози. Легнете по тил, а той на една страна с лице към вас и преплетете краката си. Или пък до момента в който той е седнал или лежащ по тил, седнете с тил и обърнати леко с рамо към него.

Източник: розали.ком
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР