Когато става въпрос за най-добрите плажове в света, е трудно

...
Когато става въпрос за най-добрите плажове в света, е трудно
Коментари Харесай

Нито един български плаж сред най-добрите в света

Когато става въпрос за най-хубавите плажове в света, е мъчно да се открие общ знаменател - всеки получава самопризнание по разнообразни аргументи. Някои от тях са впечатляващи и са ситуирани на фона на спиращ дъха пейзаж.

Други са непокътнати и девствени, с лазурни води и толкоз сантиментални. А трети са основани просто за наслаждение - оживени плажни места, където можете да изживеете най-щурото празненство.

Но кои плажове са най-хубавите в света сега? Choice Best of the Best Award на TripAdvisor проучиха резултатите от милиони мнения на уеб страницата си, с цел да открият кои плажове са обичаните на пътуващите сега.

На първо място е подложен Baía do Sancho в Бразилия.

Разположен на остров Фернандо де Нороня, който се намира на към 350 км. от брега на континента, Baia do Sancho е далечен и до него се стига единствено с лодка.Той в действителност е незабравим и заслужен победител.



Плажът Baía do Sancho 

На второ място в класацията на TripAdvisor се подрежда Eagle Beach на карибския остров Аруба - необятен плаж с необикновен бял пясък, който е и едно от най-горещите места за празненства на острова. На трето място е Cable Beach в Брум, Западна Австралия, който е прочут с това, че е толкоз просторен, че даже в пиковия сезон ще се чувствате прелестно.



Eagle Beach

В топ 10 попадат още Reynisfjara в Исландия, Grace Bay Beach - Търкс и Кайкос, Praia da Falésia, Португалия, Radhanagar beach в Индия, италианският Spiaggia dei Conigli, Varadero Beach - Куба, Ka " anapali Beach - Мауи, Хавай.



Grace Bay Beach



Varadero Beach

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР