Когато става въпрос за изключително изискани автомобили от марките Audi,

...
Когато става въпрос за изключително изискани автомобили от марките Audi,
Коментари Харесай

Abt Sportsline кани на Racing Party

Когато става въпрос за извънредно изискани коли от марките Audi, VW, Lamborghini, Seat, Cupra и Skoda, името на пазарния тунинг водач Abt Sportsline е известно в целия свят.

„ Окончателното назад преброяване “ за новия сезон на DTM (сезонът стартира на 27/28 април) и 24-часовото съревнование на Нюрбургринг (1/2 юни) към този момент стартира в основания в Кемптен първокласен производител. Компанията и нейните сътрудници честват идното начало на двоен сезон в надпреварите GT3 с огромно фенско празненство в Gurgl в Ötztal (Тирол, Австрия) на 1900 метра.

В понеделник, 18 март 2024 година, центърът на града ще бъде доминиран от дейностите GT3 на Abt Sportsline. От 15:00 ч. до 22:30 ч. почитателите на моторните спортове могат да чакат с неспокойствие пъстра стратегия с музика, изявленията, сесии с подписи, предизвикателство за прекъсване в бокса и доста други акценти с вход свободен. Там ще са Abt Audi R8 LMS GT3 evo II, новият Abt XGT, новаторското такси на Schaeffler DTM с технологията steer-by-wire, Cupra DTM Safety Car, Abt Cupra Formentor VZ5 BAT и Abt RS6 Legacy Edition.

Вечерта шефът на Abt Motorsport Мартин Томчик и неговите водачи ще разкрият международната премиера на Abt Lamborghini Huracan GT3 EVO2 в грандиозния нов дизайн за тазгодишното 24-часово съревнование на Нюрбургринг.

Gurgl е прочут като „ Диамантът на Алпите “ за зимни ваканции на най-високо равнище, съчетани с първокласни хотели и заведения за хранене. Тази композиция подсигурява висококачествено каране на ски в задния завършек на Ötztal измежду могъщите трихилядници в една от най-ексклузивните ски зони в Алпите. Първокласната дестинация впечатлява със своята сигурна за сняг надморска височина от 1800 до 3030 метра, 112 километра писти и 25 лифта без време за очакване на опашки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР