3 причини, поради които срочната застраховка живот си струва за младите хора

...
Когато става дума за застрахователни полици и защитата, която предоставят,
Коментари Харесай

Когато става дума за застрахователни полици и защитата, която предоставят, видовете обикновено се разделят на две категории: такива, които сте задължени да имате, и такива, които можете да се включите в. В първата категория ще намерите жилищна, автомобилна и здравна застраховка. Милиони американци са запознати с тези типове поради законовите изисквания, налагащи те да бъдат защитени. Има обаче други застраховки, които попадат във втората категория, които може да не са задължителни, но все пак могат да бъдат ценни. Застраховката за домашни любимци например е една.

Застраховката живот е друга.

Въпреки че не е често задължителна, застраховката живот може да бъде особено ценна дори за по-млади хора, които може да я видят като допълнителна финансова тежест. Срочната застраховка живот обаче може да бъде както ценна, така и рентабилна за младите хора и може лесно да бъде осигурена сега.

Започнете с получаване на безплатна оферта за животозастраховане тук, за да научите повече.

< h2>3 причини, поради които срочната застраховка живот си струва за младите хора

Ето три причини, поради които срочната застраховка живот е ценна за по-младите хора.

Тя струва по-малко

< p>По-младите хора обикновено се смятат за по-здрави и, следователно, по-малък риск за застраховане. Този по-нисък риск обикновено се отразява в по-ниски месечни и годишни премии, прехвърлени на притежателя на полицата. Всеки изминал рожден ден само ще оскъпи застраховката живот.

Но ако кандидатствате сега, когато сте толкова млади, колкото някога ще бъдете, ще увеличите максимално шансовете си да получите евтина застраховка живот. И ако предприемете определени стъпки, като например да обедините плана си с другите си правила, може да имате право на отстъпка.

Получете безплатна прогнозна цена, за да научите повече.

Тя покрива повече

Не само, че срочната застраховка живот ще струва по-малко за по-младите хора, но опциите за покритие като цяло ще бъдат по-стабилни, отколкото ако сте чакали. Не е необичайно за тези под 40 години да получават 1 милион или повече долара покритие за по-малко от 100 долара на месец.

Това може да си струва, особено ако имате членове на семейството или бенефициенти, които зависят от вас, или ако имате ипотека или други дългове, които ще бъдат прехвърлени във ваше отсъствие. Тогава много експерти биха възразили, че застраховката живот всъщност е задължителна.

Тя ви дава спокойствие

Винаги е по-добре да имате финансово спокойствие, вместо да се тревожите за бъдещето. Това винаги е вярно, но особено сега, когато цените са високи и инфлацията е подкопала покупателната способност на вашия долар. Ще искате да сте сигурни, че вашите близки са защитени, ако възникне най-лошият сценарий.

Срочната застраховка живот може да направи това, като ви дава спокойствие, като знаете, че има резервен план. Просто не забравяйте да пазарувате, за да намерите най-добрите и достъпни планове. В противен случай може да се задържите с полица, която е твърде скъпа и не особено ценна.

Вземете оферта за животозастраховане тук сега или използвайте таблицата по-долу, за да започнете да пазарувате доставчици.

Дъното линия

Не се захващайте с възприятия. Животозастраховането, особено в срочен формат, може да бъде изгодно за възрастни и млади. За последната група е изгодно поради като цяло по-ниските разходи и големите възможности за покритие. Но има и по-важни, по-малко осезаеми ползи, като спокойствие, на което никой не може да постави точна цена.

Имате още въпроси? Започнете тук сега!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР