Когато става дума за култура на безопасност в Boeing, има

...
Когато става дума за култура на безопасност в Boeing, има
Коментари Харесай

Експерти казват, че стъпките на Boeing за подобряване на културата на безопасност са помогнали, но не стигат достатъчно далеч

Когато става дума за просвета на сигурност в Boeing, има „ раздор “ сред висшия мениджмънт и служащите и чиновниците, виновни за инспекцията на самолетите на компанията се съмняват дали могат да повдигат въпроси без боязън от възмездие, съгласно панел от външни специалисти.

Експертите от авиационната промишленост и държавното управление също споделиха, че образованието по сигурност и процедурите в Boeing непрестанно се трансформират, което води до комплициране измежду чиновници.

Коментарите се съдържат в отчет от понеделник до Федералната авиационна администрация. Конгресът подреди изследването през 2020 година, когато одобри законодателство за реформиране на метода, по който FAA сертифицира нови самолети след две смъртоносни произшествия с реактивни самолети Boeing 737 Max.

Безопасността в Boeing се преразглежда след взривяването на спешния панел на вратата на аероплан на Alaska Airlines предишния месец. Разследващите катастрофи обявиха в прелиминарен отчет, че болтовете, употребявани за поддържан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР