Когато става дума за евентуално убийство на президента на Руската

...
Когато става дума за евентуално убийство на президента на Руската
Коментари Харесай

Шефът на украинското разузнаване: Да убием Путин? Никога! Нека довърши Русия

" Когато става дума за вероятно ликвидиране на президента на Руската федерация Владимир Путин, би трябвало да се ръководим не от страсти, а от разбор на следствията от сходна стъпка. " Това сподели в изявление за ТСН началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирилo Буданов, съобщи организация УНИАН.

„ Трябва да помислим за всички стъпки, за това кое е по-изгодно за нас - да го убием или да му позволим да довърши Руската федерация до дъно... Kакво ще стане, в случай че опитът е несполучлив, какви последици ще докара това “, сподели Буданов.



Шпионин номер едно на Украйна е единствено на 36 години

Буданов оцени вероятността западните сътрудници изцяло да спрат да поддържат Украйна във войната. „ Ще бъде доста, доста мъчно, в случай че това се случи, да запазим поддръжката си “, сподели шефът на украинското разузнаване, тъй че няма индикации за сходен сюжет.

Кирилo Буданов бе помолен да разяснява и тайните договаряния сред ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати Уилям Бърнс и Русия.

" Животът на спецслужбите е загадка и затворена страница, която не би трябвало да е на повърхността ", сподели Буданов. Киев неведнъж акцентира, че няма да се откаже и от сантиметър от своята територия, без значение дали има напън от Запада да го направи или не.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР