Когато стане дума за фини линии и бръчки, повечето хора

...
Когато стане дума за фини линии и бръчки, повечето хора
Коментари Харесай

Може ли да намалим фините линии и бръчки около устата

Когато стане дума за фини линии и бръчки, множеството хора незабавно се сещат за тези, които се образуват към очите - известни като " патешки крак`. И сякаш по-малко се замислят за бръчките, които неизбежно се появяват с времето в региона на устата.
 Екскременти от японски славей, муцин от охлюв и за какво са потребни за кожата
3 странни съставки за по-млада кожа

Експертите поучават да се оглеждаме за тях, когато четем етикета

А тази област, с нейната деликатна кожа, е, става известно, прекомерно предразположена към стареене. От една страна поради естествената загуба с възрастта на колаген и еластин - протеините, които построяват структурата на кожата. И от друга поради външни фактори като ултравиолетови лъчи, стрес и изключително тютюнопушене (неслучайно бръчките към устата са познати и като " линии на пушача " ).

Разбира се, няма по какъв начин да премахнем напълно фините линии, които към този момент имаме, само че в случай че желаеме ги сведем до най-малко, има въпреки всичко някои способи, написа.

На първо място е използването на профилирани кремове и серуми , особено създадени за потребностите на кожата към устата.
 Снимка 602076

И в случай че изборът сред тях може да стане замайващ, защото на пазара има тонове артикули за грижа за кожата, значимо е да знаем кои са най-важните съставки. На първо място: слънцезащитният филтър . Използването на подобаващ слънцезащитен крем всеки ден може да предотврати несъразмерното ултравиолетово увреждане на кожните кафези и да забави появяването на бръчки.

Втората значима съставна част са ретиноидите - съединения, богати на ретинол, който пък е форма на витамин А. Вечер, откакто свалим грима от лицето си, е добре да посегнем към артикули, съдържащи ретиноиди, защото те подкрепят производството на колаген и по този начин предотвратяват " утежняването " на фините линии.

В допълнение към използването на кремове, може да прибегнем и до някои модерни технологии и устройства за подмладяване на лицето.
 Снимка 602074

Такива са фракционният лазер и радиочестотните устройства. Те употребяват топлината, за да основат микронаранявания по кожата. В отговор на това тялото задейства част от имунната система, наречена път за укрепване на рани, и по този метод генерира нов колаген.
 Ретинол, добавки с колаген, гликолова киселина и съставките, които оказват помощ при първи признаци на стареене на кожата
3 съставки, които се борят със стареенето на кожата

Тайната е в превантивната грижа

За тези пък, които желаят незабавна усъвършенстване на фините линии към устата, съществуват така наречен филъри за лице, които се инжектират непосредствено в кожата. Резултатите от процедурата са бързи и могат да продължат към една година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР