Когато стане дума за бебешка пудра, автоматично считаме, че темата

...
Когато стане дума за бебешка пудра, автоматично считаме, че темата
Коментари Харесай

Намазах миглите си с бебешка пудра и ефектът бе поразителен! Ето за какво още можем да я използваме

Когато стане дума за бебешка пудра, автоматизирано считаме, че тематиката на диалог са бебетата. В това, несъмнено, има логичност, само че се оказва, че бебешката пудра е доста потребна и за редица други неща, които касаят възрастните, а не бебетата. Днес ще ви представим 5 трика с бебешка пудра, които ще ви улеснят живота неимоверно. Първият трик се отнася до миглите ни. Това, което би трябвало да създадем, е следното: слагаме си серпантина, по-късно благодарение на тампонче или четка слагаме малко пудра на миглите и още веднъж слагаме серпантина. След това миглите ни ще наподобяват доста по-обемни и дълги отпреди.

Вторият трик е за колиетата. Всеки от нас се е сблъсквал с казуса със заплетеното колие. Понякога верижките се заплитат толкоз, че е невероятно да ги разплетем. Но в случай че ги поръсим с малко бебешка пудра и разтрием възлите в ръце по-късно ще ни е доста елементарно да разплетем верижката. Третият трик е за битка с мазните петна. Петната по облеклата са доста неприятни и се отстраняват доста мъчно.

Ако използваме пудра обаче, ще се отървем от тях бързо и елементарно.

Трябва единствено да поръсим петното с прахчето и да оставим дрехата да попие за 60 минути. След това перем и оставяме да изсъхне, като е значимо това да стане на сенчесто място. Четвъртият трик е да се отървем от пясъка по обувките си. Като поръсим с пудрата, пясъкът по обувките ни ще падне незабавно и то без никакви старания от наша страна. Последният трик е за кола-маската. Ако преди да нанесем восъка, поръсим кожата с малко количество пудра, ще понижим болката и обезкосмяването ще бъде по-лесно и безболезнено.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР