Когато сме млади и се влюбим, положителните качества на човека

...
Когато сме млади и се влюбим, положителните качества на човека
Коментари Харесай

Помислете отново дали е готов ли той за сериозна връзка

Когато сме млади и се влюбим, позитивните качества на индивида до нас са дoста пресилени или пък не мислим изключително за тях. Просто се отдаваме на щастието без да вършим съществени проекти за бъдещето, а даже да вършим, е надалеч по-лесно, защото сме прекомерно неопитни и към момента носим розовите си очила. Когато обаче минем избрана възраст, би трябвало да бъдем изцяло сигурни в колегата си, с цел да поемем по нашия общ път дружно. Всички знаем какъв брой по-трудно е за една жена да се обвърже, когато е предходна 30-те, какъв брой по-различни са упованията й. Какво в действителност търсим в един мъж след тази възраст и какъв би трябвало да е той, с цел да е задоволително мощен, заслужен и убеден сътрудник? Освен върху персоналните му качества, върху какво друго би трябвало да се замислим, преди да се обвържем съществено.

Минавайки избрана възраст, всеки от нас би трябвало да е оставил някои привички зад тила си, които повече прилягат на 20-годишните. Съзряването и готовността за фамилен живот, за обвързване имат своите стадии, степени и това е развой, който няма край. Но бихте ли се обвързали съществено с мъж, който още живее с родителите си, няма постоянна работа, който пилее времето си и чиито цели в живота не се трансформират с години?

На първо място - самостоятелността
Наскоро една другарка ме попита какъв би бил първият въпрос, който бих отправила към мъж, с който в този момент се срещам. Отговорих и, че ще го запитвам дали живее с майка си, а тя стартира да се смее. Не, няма нищо смешно в това. Мъж, който е минал 30те и към момента живее с родителите си, под претекст, че няма пари за наем, заем или апартамент, по-скоро не е вашият мъж. И ни минимум става дума за това да живее в дворец и да разполага с доста пари, само че самостоятелността, която му би трябвало, не се добива в конюнктура, в която всяка вечер мама ти реже салатата и ти сервира вечерята. Да не приказваме, че мъже, научени да живеят до по-късна възраст по този метод, по-късно употребяват дамите си като прислужници, просто тъй като са привикнали някой да се грижи за тях всекидневно тъкмо по този метод. Мъж, който не може да си направи самичък вечеря, да си изпере облеклата и да си почисти жилището, не е мъж, който ще свикне елементарно с новото си фамилно състояние. В никакъв случай не подценявайте този факт и помислете още един път преди да се впуснете в съществени взаимоотношения.

На второ място идва шофьорската брошура.
Може да ви звучи неуместно, само че действително видяно, колата е от първа нужда, в случай че желаете семейство и деца. Ако един мъж чака вие да сте тази с книжката и да го возите, тъй като по някакви си негови аргументи, той няма предпочитание да кара или да дава пари за поддръжка, бензин и така нататък, помислете добре по какъв начин си показва в действителност фамилния ви живот. Някак ролята на мъж, не му приляга изключително. Най-малкото, което би направил мъж, който към този момент е встъпил в сериозна връзка, е да изкара шофьорски курс допустимо най-скоро, с цел да покаже на дамата до себе си, че тяхното общо улеснение е значимо за него. Невъзможно е да си представим, че ще тръгнете на отмора с рейс, багаж и малко бебе на ръце. Никой същински мъж не би позволил тази комична обстановка.

Приключил ли е със студентските години?
Няма нищо неприятно в това да си позакъснял с реализацията, в случай че обаче осъзнаваш, че паралелно с нея, в този момент имаш много повече отговорности и отговорности. Едва ли има жена, която би потърсила студент за сериозна връзка, който не е финансово постоянен. И въпреки всичко, в случай че попаднете в такава обстановка, помислете какъв брой време ще бъде заделяно за вас, какви ще бъдат действителните ви финансови средства и до какъв брой въобще може да се доверите на мъж, който още „ обитава “ в напълно друга от вашата среда.

Хобитата и пилеенето на време
Мъж, който ви споделя, че през днешния ден ще играе на компютърната си игра и не излиза осем часа от у дома тъкмо заради тази причина, не е мъж, с който бихте се обвързали съществено. Доказано е, че този тип губене на време, се трансформира в нещо като фикс идея, с която е комплицирано да се справите. „ Зарибяването “ от време на време е толкоз мощно, че такива хора имат потребност от психическа помощ. Ако пък той просто е подобен и е привикнал на губи всяка минута свободно време в запои с другари, лов на риба или игри на преносимия компютър, обстановката е още по-неприятна. Когато един мъж години наред живее по този метод, знаейки, че единствената му отговорност е да върви на работа от 9 до 17, не очаквайте, че смяната ще пристигна ненадейно. Немалка част от безконечните ергени се включват тъкмо в тази група, в която всяка свободна минута би трябвало да се равнява на развлечение.

Миналото
Ако един мъж ви каже, че не желае да приказва за предишните си връзки, помислете добре за какво това е по този начин, защото сме изцяло наясно, че ние „ взимаме “ даден човек с всичките му минали „ случки “, което безспорно е значимо по един или различен метод за характера и разбиранията му. Никой не е задължен да споделя в детайлности за предишните си връзки, само че в случай че по всякакъв начин ги пропуща, отбягва или пък споделя, че съвсем няма опит, не пропускайте тези обстоятелства просто по този начин около ушите си. Твърде допустимо е в даден миг да се окаже, че са били в действителност значими. Човек, минал 30-те и в никакъв случай нямал съществени взаимоотношения с сътрудник, е прекомерно допустимо да има проблеми в общуването със срещуположния пол - да е извънредно сложен темперамент, да има психически проблем или просто да не си пада по съществени обвързвания. Понякога е надалеч по-добре да срещнеш някой с по-богат опит, който се допуска, че е пробвал задоволително и че към този момент се е наживял, в сравнение с някой без опит, който би трябвало да напътствате като дете или с който да се нервирате за всичко просто, тъй като той не знае кое по какъв начин се прави, когато се градят съществено взаимоотношения.

Съвсем систематизирано бих споделила, че изоставането във времето и опита, който би трябвало да сме натрупали на избрани години, е симптом на закъснение в връзките с дамите като цяло. Помислете коя жена би се чувствала добре с мъж, с който вечер се прибира, пазейки тишина, тъй като родителите му спят. Или пък би ходила на разходка с детето постоянно сама, тъй като мъжът ѝ учи за изпити. Има случаи, в които сходни обстановки не са проблем и се вършат в името на положителното и на двамата сътрудници, само че те са прекомерно малко и компромисите не работят дълготрайно.
Разминаването във времето, ползите, метода на живот и отговорностите, съвсем постоянно става причина за разминаване в любовта като цяло. Помнете, че една връзка има потребност от прекалено много грижи, с цел да оцелее във времето и тези грижи не се състоят в това да попиташ колегата си по какъв начин е един път на ден. Затова оставете тези сюжети в предишното. Ако сте минали 30-те и желаете мъж с основно " м ", не се занимавайте с недозрели момчета. Момчешкото у един мъж има своя сексапил и то не трябва да умира, само че с него не се устоя семейство, на него не може да се разчита. То си остава сексапил, а не темперамент.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР