Когато Скарлет Йохансон се среща с Ноа Баумбах, за да

...
Когато Скарлет Йохансон се среща с Ноа Баумбах, за да
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон и още един развод, който трябва да преживее

Когато Скарлет Йохансон се среща с Ноа Баумбах, с цел да обсъдят концепцията за новия му филм Marriage Story , фокусиран върху развода, актрисата го приема за знак от ориста. Тогава младият режисьор не знае, че Йохансон е в бракоразвод с френския предприемач Ромен Дориак само след две години фамилен живот. Това е и втори брак на звездата от " Отмъстителите ", като в интервала 2008 – 2011 година русокоската е омъжена за Райън Рейнолдс. 



" Филмът пристигна в точното време ", заявява Йохансон пред кореспонденти на филмовия фестивал във Венеция. Явно е, че тематиката за брака и развода вълнува Йохансон.  Marriage Story споделя точно за любовта и разпадащия се брак на младите Никол (Скарлет Йохансон) и Чарли (Адам Драйвър). Тя е актриса, той - сценичен режисьор. Двамата минават през тежък бракоразвод, а с цел да е още по-сложно, си трансферират 8-годишния си наследник сред двата края на Америка. 

Въпреки че Йохансон има своите лични прекарвания, свързани с брачния живот и развода, тя има вяра, че измежду брутално честното, само че нежно проучване на героите в лентата на Баумбах всеки ще открие част от личните си страсти и прекарвания. 

Вижте филмовите откъси + прочетете още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР