Когато си звезда, много неща могат да ти се разминат.

...
Когато си звезда, много неща могат да ти се разминат.
Коментари Харесай

5 знаменитости, които са били в затвора

Когато си звезда, доста неща могат да ти се разминат. Но даже и най-популярните персони би трябвало да се преценяват с тежката ръка на закона. За жал някои от тях са забравяли това в избрани моменти от живота си и са си имали алъш-вериш с полицията.

От уеб страницата The Richest ни напомнят звездите, които са лежали в пандиза.

5. Линдзи Лоън

Певицата и актриса е задържана през 2007 година за владеене на опиати. Това обаче бе единствено началото. През годините по-късно са я задържали за нарушение на пробация, пътни произшествия и още веднъж дрога. Лежала е в пандиза пренебрежимо малко поради заплатени гаранции (една от тях - цели 100 000 долара), само че въпреки всичко е била зад решетките.

4. Лил Ким

Рапърката е била " на топло " за цяла година. Причината - взела участие в престрелка в Манхатън, а след това лъжесвидетелствала. Освен че излежала присъдата си, трябвало и да заплати 50 000 $ санкция.

3. Марта Стюарт

Тази дама е икона за всяка американска стопанка с рецептите и препоръките си. Арестувана е за финансови и данъчни измами и прекарва зад решетките пет месеца.

2. Робърт Дауни-джуниър

В интервала 1996 - 2001 година е арестуван четири пъти по обвинявания по отношение на опиати. Лежи в пандиза общо към година и половина и признава, че по това време е бил привързан към дрогата.

1. Марк Уолбърг

Още на 13 този артист приема кокаин, а на 16 атакува двама виетнамци, крещейки им расистки обиди. Остава зад решетките 45 дни.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР