Когато се срещате с някого, има няколко задръжки и съмнения,

...
Когато се срещате с някого, има няколко задръжки и съмнения,
Коментари Харесай

4 неочаквани сигнала, че се срещате с лъжец

Когато се срещате с някого, има няколко задръжки и подозрения, които дебнат зад паравана на вашите диалози. Но по какъв начин да сте сигурни, че това, което той или тя споделя, е самата истина? Всичко казано може да са големи неистини. Ето някои непредвидени сигнала, за които би трябвало да следите, които недвусмислено ще ви подскажат дали сътрудникът ви лъже или не.

1. Проверка на обстоятелствата
3-те зодии, които в никакъв случай не ЛЪЖАТ
" Знаеш, че не неистина. " Всички ние сме употребявали тази фраза най-малко един път в живота си. Но какъв брой пъти сме го казвали на самите себе си? Не м...

Някои патологични лъжци имат навика да ви подмятат „ обстоятелства “, които могат да бъдат доста погрешни, в случай че ги ревизирате кръстосано. Те ще го кажат по доста безапелационен метод, тъй че може даже да не разберете, че това е една огромна неистина. Въпреки това след няколко дни или часове, когато минимум се чака, заложените кръстосани въпроси по различен метод ще ви изяснят обстановката. Продължете да водите тези диалози и проверете за малки врати.

2. Нещата не се припокриват

Освен страхотното описване на истории, даже и да ги оставите настрани, той/тя може да ви е споделил нещо за другар или някой прочут. Обърнете се към този случай още веднъж и в случай че го хванете неопитен, елементарно ще разберете по реакцията, която получавате, че огромна част от истрията е неистина.

3. Потайни
Тези ЗОДИИ лъжат най-вече. ПАЗЕТЕ се от тях!
Всяка зодия лъже в друга степен и употребява разнообразни оправдания, когато го прави. Близнаците, да вземем за пример, са една от зодиите, склонни д...

Има доста хора, които обичат да бъдат доста потайни. Това в действителност е доста притеснителна линия за колегата във връзката. Когато се виждате с някого, вие сте двойка, би трябвало да сте открити един с различен. Да, поверителността също е значима, само че би трябвало да има и баланс. Ако някой не се интересува от приятелите си, работата, фамилията или други аспекти, където той или тя не би трябвало да бъде, тогава това е червен байрак, за който би трябвало да разговаряте и да разясните намерено.

4. Торба с извинения

Един или два пъти е добре, само че не можете да имате извинения за всичко. Но лъжците имат това обилие, те са царе на оправданията! Те употребяват извинения, с цел да се измъкнат от всяка виновност, без значение защо става дума. Те не се преценяват с следствията и не поемат никаква отговорност.

Ако всичко казано дотук не ви накара да се усъмните в колегата си, сърдете се само на себе си. Дори и един от сигналите може да ви накара да станете по-бдителни във връзката си. Имайте го поради всякога, когато стартирате нова връзка.
Лъжецът елементарно се разпознава, когато изрече една от тези 7 изречения
Всеки човек лъже в даден миг от живота си, въпросът е дали лъжата е дребна и благородна или огромна и злонамерена. Има доста лъжци, ко...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР