Когато се работеха текстовете за промени в Конституцията, се стремяхме

...
Когато се работеха текстовете за промени в Конституцията, се стремяхме
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Калин Стоянов не трябва да е министър, не е надежден

" Когато се работеха текстовете за промени в Конституцията, се стремяхме да определим лица, които са определени от Народното събрание. Народното събрание е висшата форма на държавност в България. "

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " ген. Атанас Атанасов, във връзка конституционните промени и служебния кабинет.

" Искам да ви кажа нещо друго значимо. В навечерието сме на следващите избори. Те би трябвало да бъдат почтени и транспарантни. За следващ път призоваваме избрания за длъжностен министър председател да не предлага за вътрешен министър Калин Стоянов. На този човек ние от ПП-ДБ нямаме никакво доверие. Това е извънредно значимо в един политически развой - политическите сили да имат доверие на тези, които провеждат изборите. Министерство на вътрешните работи е най-важното при организацията на едни избори.

Искам да ви кажа два обстоятелството. Август предходната година Калин Стоянов смени 18-19 шефове на ОДМВР, без да съгласува с никого тези свои дейности. На локалните избори имаше сред 400 000 и 500 000 недействителни гласове и нямаше нито една осъществена интервенция за обезвреждане на пазаруване на гласове.

Това демонстрира, че този министър не е благонадежден. В последна сметка служебният министър-председател би трябвало да чуе гласа на всички политически сили ", приключи ген. Атанасов.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР