Когато се прави такава сложна коалиционна формула, между толкова много

...
Когато се прави такава сложна коалиционна формула, между толкова много
Коментари Харесай

Христо Иванов: Недоволните от местата си в листите ще получат други възможности

Когато се прави такава комплицирана съдружна формула, сред толкоз доста партии и толкоз разнообразни, които са толкоз демократични със свободолюбиви членове, които показват своето мнение и това се насърчава, постоянно е допустимо да има недоволни от реденето на листите. Не мисля, че сме създали компромис всичко сме го правили с мисъл за жителите, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Според него, хората, които считат, че не са получили съответно позициониране, ще имат други благоприятни условия да работят за България. " Доколкото желаеме да работим за България, постоянно ще се откри метод да работим дружно като един екип, уточни той.

За Христо Иванов положителната вест на тези избори е, че обединяването на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " дава най-хубавия късмет на страната да тръгне напред. Той добави, че това към този момент се прави оценка от жителите и не инцидентно последните социологически изследвания дават първо място на обединяването след предварителното гласоподаване за депутати на 2 април.

" Хартиената коалиция забърка тази каша с дебелоглав. Те отвориха още веднъж този престъпен бизнес пазара на гласове. Затова вършим " Ти броиш ", акцентира Иванов. Според него с дейностите си ГЕРБ и Движение за права и свободи са компрометирали и хартиеното и машинното гласоподаване. Иванов счита, че е основан голям безпорядък и е угрижен, че ще има опити за операции поради него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР