Когато се омъжих, аз вече бях бременна, дори не очаквах

...
Когато се омъжих, аз вече бях бременна, дори не очаквах
Коментари Харесай

Свекърва ми разбра, че съм забременяла преди сватбата и отношението й се промени коренно

Когато се омъжих, аз към този момент бях бременна, даже не чаках свекърва ми да се отнася добре с мен. Аз и брачният партньор ми нямахме никакви пари, тъй че трябваше да се преместим при майка му.

Тя е вдовица и има тристаен апартамент в самия център на града. Но има ужасяващ темперамент, незабавно стана ясно, че няма да се разбираме. Бях доста обезпокоена, тъй като когато бебето се роди, нещата щяха да станат по-зле. Както си мислех, животът със свекърва ми беше нетърпим.

В нейните очи бях изцяло некомпетентна. След раждането на сина ми, животът с нея в един апартамент беше неосъществим. Синът ми непрекъснато плачеше. Свекърва ми се ядосваше поради това.

За мен в тази адска дупка имаше успокоение, единствено когато свекърва ми беше заета с работите си и оставяше мен и сина ми сами или когато излизах на разходка с количката.

За мен връщането у дома след разходка беше извънредно събитие.

Не устоях и убедих мъжа ми да си наемем апартамент. Заживяхме спокойно и в естетика. Съпругът ми ходеше на работа а със сина ми прекарвахме деня дружно. Веднага откакто навърши годинка, баба му стартира постоянно да ни посещава.

Винаги идваше без предизвестие и ревизираше какво не е наред из жилището.

Освен това, стартира да ми споделя да отивам на работа, че тя ще гледа внука си.

Започнах работа, когато синът ми беше на година и половина. Баба му го гледа два месеца и сподели, че не може повече да се грижи за него поради здравословното си положение. Трябваше да повеждам сина си на детска градина.

С това, обаче, изненадите на свекърва ми не свършиха. Тя стартира да споделя на брачна половинка ми, че имам ухажор. Освен това, той стартира да ме следи. И, несъмнено, не устоях и подадох молба за бракоразвод, тъй като ми писна брачният партньор ми да не може да ме отбрани. Вече някогашната ми свекърва реализира задачата си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР