Когато решите да се ожените за някого, вие сте напълно

...
Когато решите да се ожените за някого, вие сте напълно
Коментари Харесай

Истините, които мъжете трябва да разберат за брака

Когато решите да се ожените за някого, вие сте изцяло наясно, че бракът няма по какъв начин да е съвършен и слънчев от самото начало, до момента в който гибелта ви раздели. Вероятността да се появяват мотиви за разногласия нараства с всеки минал ден. Когато нещата след скандал се уталожат може постоянно да си задавате въпроса „ в действителност ли обичам жена си? “ Ако очевидният отговор е „ да “, мъжете би трябвало да схванат някои същински значими неща за брака и дамите, които ще им оказват помощ да се свържат с тях на още по-дълбоко равнище.

Жената би трябвало да се усеща обичана
Ако желаете да нямате проблеми в брака си, мъже, накарайте дамите си да се усещат същински обичани. Ако една жена се усеща несигурна в възприятията на брачна половинка си, тя става раздразнителна, съмняваща се, отмъщаваща, страдаща с всичките последици от тези положения. Да се усеща обичана е нещото, от което всяка жена надълбоко се нуждае и копнее да го получи във връзката си. Смисълът на брака за доста дами е търсенето точно на уютното чувство за споделеност и любов, написа флагман.бг.

Жените усещат страстите си по-дълбоко
Мъжете постоянно не схващат бурните реакции на дамите, промяната на техните настроения, полярността на спонтанните им дейности. За да бъде бракът сполучлив в действителност е значимо мъжката половина да прояви схващане, че дамите изживяват всичко по-бурно поради женската си природа, подчинена на шеметната смяна на хормоните в другите дни от месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР