Когато през 2018 г. разбрахме, че HBO са започнали снимките

...
Когато през 2018 г. разбрахме, че HBO са започнали снимките
Коментари Харесай

Ще има ли Еуфория втори сезон

Когато през 2018 година разбрахме, че HBO са почнали фотосите на " Еуфория " , смятахме, че това ще бъде типичният тийнейджърски сериал.
 Хънтър Шейфър,
Кое е трансджендър момичето от " Еуфория "

Изгряващата звезда на Хънтър Шейфър

С излизането на първия филмов откъс обаче стана ясно, че това няма да е тъкмо по този начин. А пилотният епизод ни потвърди, че сме бъркали. Да, " Еуфория " се концентрира върху живота на няколко младежа, само че му липсва сладникавият усет на този вид сириали.

" Еуфория " е много жесток на моменти и не ни икономисва нищо от днешната действителност. Точно това се хареса и на хората, и на нас. До края на сериала остават още три епизода, само че към този момент е ясно, че сериалът ще бъде възобновен за втори сезон.

Literally just got the call. Can’t say thank you enough for the support we’ve seen, wow... https://t.co/XJtdQaWaL9
— Zendaya (@Zendaya) 11 юли 2019 година
Това съобщи програмният вицепрезидент на HBO Франческа Орси. Според нея режисьорът и основател на " Еуфория " - Сам Левинсън, е построил страхотни персонажи. Орси не не помни похвали и Зендая, която влиза в ролята на Ру, за играта ѝ.
 Зендая, „ Еуфория “ и какво обръщение насочва сериалът на HBO
Зендая и провокациите на „ Еуфория “

Суровият свят на един от най-коментираните сериали сега

Сама актриса също показа радостните новини и благодари на почитателите за невероятната поддръжка. Все още не е ясно нито по кое време ще започват фотосите за новия сезон, нито по кое време да го чакаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР