Когато правите цялостен ремонт на апартамент предварително уведомете съседите за

...
Когато правите цялостен ремонт на апартамент предварително уведомете съседите за
Коментари Харесай

Задължителните неща при едни ремонт

Когато вършиме повсеместен ремонт на апартамент авансово уведомете съседите за началото и съгласувайте с тях времето за шумна работа. По-добре другарски, въпреки всичко не е ненужно.

Ако имате деца или домашни любимци, ги изпратете при фамилията си, до момента в който работите. Строителният прахуляк е рисков за тялото на детето, а шумът от бормашина и перфоратор плаши животните. В случай, че няма къде да оставите децата, пробвайте се да прекарате допустимо най-вече време отвън къщата: разходете се на улицата и си правете пикници на чист въздух.

Погрижете се за сигурността на полезностите: транспортирайте ги по време на ремонта или ги поставете в сейф. Преди да започнете работа, вземете всички данни за членовете на строителния екип. Дайте авариен комплект ключове на бригадира, само че в случай че имате подозрения се постарайте, когато работят да има човек на обекта.

Всеки ден събирайте строителните боклуци в чували и ги изнасяйте на хранилище. В случай, че торбите попаднат в резервоар за битови боклуци, може да бъдете санкционирани.

Ремонтът на банята е най-скъпият и „ замърсен “ измежду стаите. Ако банята е дребна, тогава лепилният състав на сухата примес и водата се омесва в коридора, а скоростта на полагане на плочки е не повече от два реда височина дневно и работата продължава единствено откакто изсъхне. За да ускорите този развой, първо би трябвало да изравните стените и едвам по-късно да ги облицовате с плочки.

Най-трудният е ремонтът на коридора, защото това е най-достъпното место.

Всеки ремонт, какъвто и да е той, постоянно е тестване за мощ, затова в подобен сложен интервал е доста значимо да се поддържат връзките в фамилията. Опитайте се да си го визиите като премеждие или игра. Основното нещо е да действате съгласно явен проект и тогава всичко ще върви безпрепятствено. Най-важното е да знаете, че интервала на ремонт ще завърши, всичко ще бъде ново и почистено и ще остане единствено възприятието на задоволеност.

Източник: armormat.com
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР